Prelivi iz Dijamanta kao dodatak roštilju, salatama i gotovim jelima

U euforiji predprazničnih priprema Dijamant je predstavio četiri preliva kao dodatak roštilju, ali i salatama, prilozima i mnogim drugim jelima. U restoranu “Košuta” uz izbor menija i kulinarske majstorije Nenada Gladića poznatog kao Lepi Brka, otvorena je sezona roštiljanja.

Od njega smo saznali nekoliko kulinarskih trikova. Uz ribu i salate za posni meni odlično ide preliv Garlic sa dodatkom belog luka i odobranih začina. Svež ukus Tzatziki preliva sa jogurtom, krastavcima i belim lukom, najbolja je kombinacija uz piletinu i druge vrste mesa ali i pečeni krompir i salate. Za ljubitelje egzotičnih, pikantnih jela tu je Mexicana, preliv sa ljutom i slatkom paprikom. Gde god je roštilj, tu je obavezan i Grill preliv sa dodatkom paradajza i aromom roštiljskog dima, jer on može i od sojinih šnicli da napravi gurmanski užitak.

Garlic sauceGrill sauce

MexicanaTzatziki

Sačuvajte ove kulinarske savete u zbirci vaših recepata. Savršenstvo ukusa uz Dijamant prelive i atmosfera dobrog druženja, uz prolećni roštilj, ostaviće na vaše goste odličan utisak.

DSCN5460

2 comments

  1. Gde je kriticki osvrt na hemijski sasav navedenih preliva ?
    Znam ja da se od reklame zivi, ali bar malo postujte sebe. Cas pricate o zdravom zivotu i „terate mak na konac“ a onda onako „siroko“ koristite svakavku hemiju.
    Branicete se da je sve to zakonom dozvoljeno i u propisanim granicama, naravno. Ali nije poenta price u tome.

  2. Ovo je izveštaj sa jednog događaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *