FreDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 15.04. do 22.04.2013.

Ovan –  Početak nedelje biće obeležen porodičnim neslaganjem i nesuglasicama. To će vas napuniti besom, jer pred porodicom, ponekad, umete da ustuknete, ali vas to nikada ne ostavlja ravnodušnima. Potom kreće zahuktavanje na poslu, od sredine nedelje će se slagati poslovi i obaveze i svaki dan će vam biti krcat. Neće vam to smetati, vi volite da radite. Za vas na bolje kreće i emotivni period. Vaša strast i ljubav će biti razbuktali i prenosiće to na partnera. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu, odjednom.

Bik – Ma koliko ubeđivali sebe da treba da krenete u akciju, neće vam to poći za rukom. Ostaće samo na želji. Iako stiže proleće, vaše godišnje doba, vas hvata lenjost, neka vrsta depresije. Misli su vam emotivne, krhke, lomljive zbog pogrešnih reči, pogleda. Niko i ništa vam neće prijati, sve će u vama izazivati želju da se osamite, nećete se snalaziti. Potrebna vam je sigurnost u nečemu, a to nešto vam stalno izmiče. Nema sigurnosti ako se sami ne potrudite za to. Pokušajte da se pokrenete i ne dozvolite da se ovo stanje oduži.

Blizanac – Iako i dalje imate poteškoća na radnom mestu, sa novcem ćete ove nedelje imati sreće, ili ćete ga dobiti ili zaraditi neplanirano honorarnim poslom. Budite pametni i ne čašćavajte društvo, ostavite nešto za nužno. Platite račune, uštedite, neće svaki dan biti kao ova nedelja.  Krajem nedelje ćete imati porodično okupljanje koje vam neće prijati jer ćete vi biti na „tapetu“. Umete vi sa njima i snaćićete se, ali vam neće prijati. Takođe, krajem nedelje i emotivni status kreće na bolje.

Rak – Nedelja u kojoj ćete biti puni strepnje i strahova. Imaćete emotivnu borbu sa praktičnim situacijama. Mešaćete posao i emocije. Zbog toga ćete imati nesporazume sa nadređenima jer oni traže poslovnost na poslu a emocije da se ostave ispred vrata. Još više će vas pogoditi nerazumevanje od strane kolega i nadređenih. Pokušajte da se obuzdate i isključite, ne mora uvek srce da vam bude prvo. Neka sačeka kraj radnog dana pa se isplačite ako morate.

Lav– U toku nedelje će se dešavati važne stvari koje su vezane za vašu budućnost i karijeru. Ne brzajte sa odlukama jer ćete upravo imati taj nagon. Neka vas ne ponesu primamljive ponude i laskavi ljudi, vama to prija, ali to ostavite po strane i posmatrajte samo praktičnu stranu. Dakle ego, sujetu i reči stavite pod kontrolu da biste dobili najbolje. I dalje tinjanju porodični problemi ali tu nemate izbora. Jednostavno, sve što se dešava mora tako i nikako drugačije.  U emotivnim odnosima su takođe nerazjašnjene situacije. Na vama je da li će ostati tako ili ćete razjašnjavati.

Devica – Koncetracija vam neće biti dobra i kroz rasejanost u mislima postoji mogućnost grešaka u komunikaciji sa ljudima i greške na poslu. Bićete nezainteresovani za praktičnost, emotivna nemoć će vas obuzimati. Misli i emocije kao i uvek u neskladu, ove nedelje će vam uneti nemir na svim poljima. Takvim ponašanjem možete povrediti prijatelja a možda ga i izgubiti. Nema šanse da shvatite da ne treba tražiti logiku u ljubavi. To ne postoji i nemoguće je. Zbog toga upadate u takva stanja. To vam je usud.

Vaga – Poslovi će se gomilati i nećete stići da smislite kako da odradite jedan a već će stizati drugi. Akcija koja vama na prija ali ste svesni da se to mora odraditi i da nema ko drugi. Sredinom nedelje ćete imati konflikt na poslu a i u porodici. Živci su vam prenapeti i regovaćete burno, što nije tipično za vas. Pokušajte da bar ukućane ne povredite, u poslu su normalne takve situacije. Imaćete i materijalnih problema, što će vas dodatno nervirati. Ljubav je ono što vam sada dođe kao relaksacija. Ako vas prihvate i takve, to je to i uživajte!

Škoprija – Strast je ono što će obeležiti celu nedelju. Vodiće vas i daće vam snage da obavljate sve što morate a usput i  ono što ne morate. Jednostavno vam se neće stajati. Mozak će biti tu da pripomogne da nešto u tom žaru ne pogrešite, ali će slabo upravljati vašim pokretima i buniće vam i misli.  Pazite da se ne povredite u tom jurcanju jer imate predipoziciju za fizičku povredu. A ljubav, tu će tek vaša strast biti na vrhuncu i prenećete je na partnera. Bitna nedelja je pred vama!

Strelac – Poslovi se šire a vi se slabo snalazite u tome. Površnost kojom drugi pristupaju svojim poslovnim zadacima će vas nervirati jer morate da se nadovežete na to a nailazite na poludorađene, netačne i površno odrađene. Neće vam biti teško da sve ispravite, samo ćete se osećati kao dežurna budala. Porodica vam je u ovom periodu najvažnija i držite se njih jer ste im potrebni kao i oni vama. Neke veze mogu biti krunisane brakom ove nedelje, a ostale se učvršćuju.

Jarac – Misli će vam biti nesređene ali uzrok tome su zahtevi na radnom mestu i druge obaveze koje vas očekuju.  Bićete zatečeni i uvučeni u preglasne razgovore i pregovore koji se vas ne tiču a moraćete da ih saslušate. Naoružajte se strpljenjem, to je ionako vaš najveći saveznik  i prijatelj. Imaćete i pozive za razna druženja i izlaske. Prihvatite šta god možete da biste odmorili mozak od preglasnih ljudi. Ljubav prelazi u fazu koja nije dobra za vaše duševno stanje. Osvestite se, tako će vam biti lakše. Realnost i ništa više ni manje.

Vodolija – Imaćete optor prema poslu jer su materijalne nadoknade varirajuće i nikako nećete moći da isplanirate raspodelu novca. To će vam uneti nervozu jer vi volite da znate s čime raspolažete. Izletaće vam i neplanirani troškovi, tako da će ova nedelja biti materijalno nesigurna a sami tim se stvara otpor prema radu. Prolazno je, neka vam to bude uteha. Imaćete i dosta porodičnih obaveza. Najamanje vremena i volje će vam ostati za sebe, društvo i ljubav.  Spavajte kad god možete, odmarajte mozak!

Ribe – Neke situcije po pitanju materijalnih dobara će se odjednom preokrenuti i krenuti na bolje. To će vam prijati i vaše samopouzdanje će biti veće.  Postojaće trenuci u kojima ćete otkriti neke laži. Koliko god vas to zabolelo, a jako će vas zaboleti, nađite smisao u tome da je bolje da je ikad otkriveno nego nikada. Emotivnu ispunjenost ćete osećati do sredine nedelje, a onda vaš ego pod naletom sujete kreće da čačka tamo gde zaista nema potrebe. Pokušajte da malo verujete ljudima koje volite.

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *