Uskoro na tržištu, pametna narkukvica Embrace +

Koliko puta vam je telefon zvonio u tašni a da ste uzaludno “kopali” po njoj tražeći ga sve dok nije prestao da zvoni. Ovo i nije tako strašno, naravno, ako imate kredit i odmah možete da uzvratite poziv.

Kako nam sve tehnologije ovog sveta nisu dovoljne, kako smo zavisni od mobilnih telefona, Interneta i društvenih mreža, i kako nam je “sad i odmah” prosto pitanje života i smrti, na tržištu se neprekidno pojavljuju pomagala za komunikaciju bez čekanja.

Embrace + je pametna narukvica na kojoj ćete odmah moći da vidite ko vas zove, pročitate mejl, statuse na Fejsbuku ili tvitove na Twiteru.  U zavisnosti od boje kojom zasvetli moći ćete odmah da znate ko vas zove a da ne morate da pogledate u telefon.

Ova narukvica na prvi pogled izgleda kao i većina drugih, u stvari, to je flourescentna, vodootporna cev koja u sebi sadrži optička vlakna i koja će biti  povezana sa  Ajfonom ili Androidom preko aplikacija koje će moći besplatno da se preuzmu preko AppStore ili Google Play-a. Sijaće različitim bojama u zavisnosti od toga da li vas neko zove, šalje SMS, mejl, da li vam je nešto napisao na Fejsbuku ili Tviteru, Instagramu, Skajpu ili Linkedinu .  Dizajnirala su je dva prijatelja iz Sijetla Iibiće dostupna u tri boje, baterija će joj trajati desetak dana pod uslovom da ne primate više od 100 obaveštenja dnevno, a puniće se za samo desetak minuta, preko adaptera ili laptopa. S obzirom da će biti vodootporna moći ćete da je nosite tokom tuširanja, plivanja, bilo koje aktivnosti vezane za vodu, kišu ili sneg.

Da bi ugledala svetlost dana, ova dvojica prijatelja su pokrenuli akciju na Fejsbuku i Tviteru kako bi prikupili oko 220.000 dolara, koliko im je potrebno, a kada se pojavi u prodaji, kako kažu u junu sledeće godine, koštaće 39 dolara.

Izvor: LadyBlitz

Ilustracija: ibnlive.in.com

One comment

  1. Strava narukvica, steta sto nije ogrlica. 🙁

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *