Home / Kafa sa tetkom / Samo za dame!
Samo za dame!

Samo za dame!

U našu redakciju pristigla je anonimna dojava, nepoznati muškarac se pojavio na internetu i počeo da priređuje romantična iznenađenja svim devojkama i ženama.

Nastala je potpuna pomama među pripadnicama nežnijeg pola, a muškarci su počeli da se raspituju ko to njihove devojke i žene obara s nogu.

Kako naša redakcija saznaje, reč je o zgodnom i veoma šarmantnom mladom gospodinu koji se krije iza pseudonima Donbatica.

Žene će možda želeti mnoge stvari od muškarca, ali postoji nekoliko univerzalnih koje čine razliku, a to je upravo ono što Donbatica njima poklanja.

Dolazak na kućnu adresu sa ružom u ruci, gitarom, spreman da zasvira samo njoj posvećenu romantičnu melodiju. Svaki cvet, kao i pesma ima svoje značenje, pa tako Donbaticu možete poslati i na adresu vaše prijateljice, ukoliko želite da joj izmamite osmeh.

Pitate se kako da i vi upoznate ovog srcelomca? Ako ste dama, imate sreće, jer dovoljno je da kliknete jednom i da pristupite aplikaciji na Facebook stranici Ljubitelja kafe.

Ukoliko možete da učinite svaki dan da se vaša devojka ili žena oseća bolje nego druge žene oko nje, ona će vam biti zahvalna i voleće vas svakim danom sve više.

Specijalno za 8. mart, Ljubitelji kafe ovim gestom poručuju da svaki dan treba da slavimo kao da je Dan žena.

2 comments

  1. Znači romantični muškarci još uvek postoje, to je lepo čuti 🙂

  2. Donbatica toliko dobar da sam zaboravila popti i moju ljubljenu soljicu Donkafe,aliako se ohladila popicu je kad jos jednom odslusam Donbaticu !!.
    Divno iznanedjenje , svaka cast. Dali postoje ili nepostoje romanticni muskarci nek se sad drugi pitaju , ja sam naisla na jednog,!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*