FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 18.02. do 25.02.2013.

Ovan –  Misli će vam biti haotične, nesređene i neodređene. Nalazićete se u situacijama u kojima ćete morati da se odlučite za nešto a to neće ići vama u korist. Borba će biti u vama. Vi ćete gubiti tim odlukama, a one su jedine ispravne.  Pravda ili sopstveni interes? Ako zanemarite ego, što je vama jako teško, uradite nešto ispravno pa i na svoju štetu. Ako ne možete, savest je vaše ogledalo.  U emotivnim odnosima predstoje vam drame sa primesama tragikomedije. Glavni akter i glumac ćete biti vi, a zašto to vi znate.

Bik –  Netipično za vas je osalanjanje na druge ljude i prijatelje a to radite već duže vrema. Nastavak je i u ovoj nedelji. Ponestalo vam je snage i volje i idete lakšim putem, opuštate sve mišiće koje imate. Ako neko može da odradi posao umesto vas, sa zadovoljstvom ćete mu prepustiti. Do „juče“ je bilo obrnuto. Potreban je i ovakav period mentalnog odmaranja, samo da vam ne pređe u naviku. Posle ćete mrzeti sebe zbog toga. Emocije su vam takođe u raskolu. Hteli bi nešto ali vas mrzi i ne radite ni tu ništa. Lenjost će u svim segmentima obeležiti ovu nedelju.

Blizanac –  Predstoji vam borba misli i osećanja koja će vam oduzimati pozitivnu energiju. Vaša poznata brzopletost će biti usporavana pod naletom emocija koje će tražiti zrelost od vas. Nedelja u kojoj ćete imati ozbiljne životne situacije  koje će zahtevati žrtvovanje od vas. Intelekt će to odbijati jer smatra da uvek postoji praktičan način suočavanja i rešavanja probelma. Nije uvek tako i to ćete naučiti tokom nedelje. U emotivnim odnosima dešavaće se identičan scenario.

Rak – Bićete osetljiviji nego inače, boleće vas tuđe nesreće kao da su vaše. Nažalost, imaćete par neprijatnih situacija u kojima ćete delovati pribrano, ali će vas kasnije sve stići. Bićete uznemireni, tužni, bespomoćni što će vas najviše boleti. Ne možete svima pomoći ni pomagati, klonite se takvih situacija kad god možete, zbog mentalnog i emotivnog zdravlja. Emotivno ćete biti vraćeni u neke prošle, situacije koje još niste preboleli. Emotivna napetost će obeležiti ovu nedelju.

Lav – Javnost će imati priliku da vas vidi u romantičnom izdanju. Glumićete savršeno, kao i uvek, zadovoljstvo i uspeh. Deo tog samozavaravanja postaće, kao i ranije, ono što ćete zaista osećati. Uloga postaje stvarnost. Vaša moć autougestije je za primer. Dokle god možete tako samo napred, samo sa pozitivnim mislima se mogu oterati one nametnute. Porodične obaveze i problemi će vas i dalje zaokupljivati a na emotivnom planu se ne menja ništa.

Devica – Koliko god se trudili da budete vredni i pošteni to prolazi nezapaženo, tačnije to je podrazumevano. Navikli ste ljude oko sebe da sve možete sami da uradite i to perfektno, a  ove nedelje će vam zatrebati leđa i pomoć koja će izostati. Opet ćete biti razočarani, ljuti i besni, od čega će vam skočiti temperatura ili ćete se razboleti. Ubuduće se ne nudite da radite i poslove koji nisu vaši, gledajte sebe i poštedite se. Emotivni odnos će više biti intelektualan sa manje strasti. Vi ste ga takvog nametnuli.

Vaga– Trošićete mnogo reči učeći druge, a od svega toga nećete imati nikakve koristi, a ni ličnog zadovoljstva. Imaćete osećaj da ste sve pričali u vetar.  Zaboravljate da ste vi to hteli zarad javnog nastupa i željenog poštovanja. Odabrali ste pogrešne ljude, procena će vam biti na lošem nivou. Zaslepljeni ste sobom i stoga nerealni.  Poslovi će se brzo smenjivati, imaćete malo vremena za sebe a posebno za voljeno biće. Veza će vam biti seks i ništa preko toga.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Ograničenja koja vam se nameštaju i izleću iz svih uglova života, nastaviće se i ove nedelje. Poteškoće u porodici i porodičnim odnosima, tenzije oko nerešivih stvari koje ne zavise od vas. Sa pitanjima zašto se baš meni ovo dešava, dokle će ovo da traje i slično, ništa nećete postići. Prihvatite sve kao neminovnost koja ima svoj kraj. Neki pripadnici ovog znaka će upravo preko porodice upoznati nekoga zanimljivog, ko obećava Moguća nova ljubav. Kod ostalih je prisutna strast za sigurnošću.

Strelac – U ovoj nedelji ćete bežati od problema i prepreka. Bićete skloni samozavaravnju jer vam je tako oduvek bilo lakše. Bićete svesni istine ali je nećete prihvatati i pravićete se kao da je ne vidite u nadi da će tako nestati. Dokle god vam to pomaže da ostanete pribrani i hrabri, radite to. Ljude uvek nervirate sa svojim optimizmom a ustvari je to vaš odbrambeni mehanizam. Mogući prolazni zdrastveni problemi. U ljubavi ste i dalje u stanju inata i tvrdoglavosti.

Jarac – Moraćete da budete jako uporni i izdržljivi da bi izdržali radnu nedelju i sve što ide uz život. Osećaćete fizičku slabost jer vam opada imunološki sistem od stresa, pazite se, virusi vladaju! Uzimajte vitamine da ne biste završili u krevetu. Još jedna nedelja u kojoj ćete se učiti izdržljivosti i trpljenju. Ljubav je jedino dobra, ona će vas ispunjavati i davati dodatnu snagu kada budete poklekli. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli da začnu bebu u ovim danima!

Vodolija – Desiće vam se izliv emocija  na radnom mestu, nenadano za vas i vašu okolinu. Ne stidite se toga, živ ste čovek iako redovno skrivate šta osećate.  Emotivnost će biti vezana za vašu porodicu i zateći će vas na poslu. Neki pripadnici ovog znaka će zaplakati od sreće neki od tuge. Kako god suze vam ne ginu. Ljubavni život ide ka ozbiljnim vodama. U trenutku će vas to obradovati a u sledećem uplašiti. Ne plašite se za svoju slobodu. Ona se u ljubavi ne gubi!

Ribe – Imaćete snage i volje, onoliko koliko je potrebno, da odradite radni dan a da ga ne razvučete. Osećaćete se umorno i bezvoljno i sve ćete odrađivati sa dve leve ruke i noge, nije važno, bitno je da će biti odrađeno. Ono što vas uvek lomi i slama su emotivni stresovi koji će vas i ove nedelje tresti. Pokušavate da pobegnete od toga šta osećate, od osoba koje vas vole, od sebe… A ne postoji beg od toga. Bežanje vas umara i zato ste takvi kakvi ste. Suočite se ili spremite za maraton!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *