FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 04.02. do 11.02.2013.

Ovan –  Vaš aktivni period pun neplaniranih obrta se nastavlja. Vama to i odgovara jer vas statičnost ubija. Dok je vama povišen adrenalin, osećate se živima. Ovu nedelju će obeležiti nagli prekidi prijateljstava, ako su to uopšte i bila, kao i sklapanje novih. Ništa od toga vas neće zaustaviti. Vi ste od ljudi koji retko gledaju u prošlost. Novi ljudi, nova prijateljstva i idete dalje.  U svemu vidite da vi niste krivi i gledate korist od novih ljudi. Ljubav je opet samo strast. Dok imate ko da vas prati, uživajte!

Bik – Lični poslovi, privatna, poslovna udruživanja biće pod znakom pitanja i na čekanju. Iako ste svesni da ništa ne zavisi od vas, bićete jako uznemireni zbog nesigurne materijalne situacije. Predlažem strpljenje jer vam ništa drugo ne preostaje. Uposlite misli svojim hobijem, gledajte filmove, šetajte, da ne biste negativnoj energiji dozvolili da vas preplavi. Ljubav vam ove nedelje okreće leđa. Nije do vas, jednostavno se odmara od davanja.

Blizanac– Poslovni izgledi su i dalje loši i neizvesni. Trudićete sa u javnosti o tome govorite na filozofski način, začinjeno ciničnim šalama. Onaj ko vas ne poznaje, misliće da vam cvetaju ruže u životu, ko vas zna, videće da su to pokušaji skretanja sa problema. Vi niste navikli da trpite i čekate a sada ste u toj situaciji. Izbora nemate, tako da je način koji ste odabrali kao odbranu dobar i podiže vam raspoloženje bar ne trenutke. U ljubavi se ne razumete sa partnerom i uopšte nećete imati želju da o tome pričate i pokušate da se razumete i rešite problem. Bar to recite i odložite razgovor.

Rak – Koliko god bežali od emocija, one su vam u glavi. Pretumbavate sve reči, sva dela, gledate film u glavi i ne opuštate se nikako. Razbolećete se tako i to vam neće biti prvi put. Uvek negde mora da se pokaže sve ono što potiskujete. Stanite, suočite se sa njima i proživite ih, ma koliko vas bolele. U poslu ćete biti brzi ali promoćurni jer vam je cilj i da ga brzo i kvalitetno završite da bi  zaradili i pobegli što dalje od svega što vas pritiska. Ne postoji to mesto, i sami to znate.

Lav –  U vama će proraditi onaj stari, dečiji inat da ništa nećete. Eto došlo vam je tako i može vam se. Inat je pozitivan kada se odlučite da nađete posao, da smršate, ostavite cigarete… To ja zovem pozitivnim inatom. Vaš će biti samoživ jer želite mir od svega i svih. Time povređujete one koje vas vole i zavise od vas. Ne verujem da ćete se lepo osećati ali ćete terati dalje, do kraja nedelje, dok sve to ne popusti. Nekome ste valjda time nešto dokazali. Sredinom nedelje će vas zvati ljubav, javite se, ne terajte i tu inat!

Devica –  Desiće vam se misaona blokada na poslu, naćićete se pred problemom koji vam neće biti jasan i nećete znati kako da ga rešite.  Ostavite da „odleži“, nema situacije koju vi rečima ne možete da rešite. Nedelja pred vama će vam doneti i fizičke poteškoće. Osećaćete bol u mišićima, premor i želju za snom. Predupredite mogući napad virusa ili gripa dizanjem imunosistema vitaminima. Nekim pripadnicima ovog znaka se smeši ljubav na radnom mestu, velika mogućnost zaljubljivanja. Srećno!

Vaga– Imaćete dobre ideje u vezi poslovanja koja će se zbog toga širiti. Vrlo brzo ćete uspeti sve da realizujete i bićete zadovoljni. Pozitivne vibracije koje idu iz glave odraziće se  na vaš izgled i ponašanje, time ćete privući nečiju pažnju. Neko će vas videti drugačije nego pre i počeće da gaji osećanja prema vama. Ljubav je na vašim vratima, na vama je da da li ćete ih otvoriti ili ne. Osvrnite se oko sebe i primetićete o kome je reč. Imate izbora da li to želite ili ne, nadam se da vas to neće pogorditi.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Nedelja u kojoj ćete imati sreće sa novcem. Stiže nasledstvo, poklon ili naplata zaostalih ličnih dohodaka. Sklapanje poslova, ulaganje sredstava u biznis će biti korisni i vrlo naplativi! Verujem da ćete sve mudro i planski odraditi jer će vam Saturn pomoći u tome. Nesuglasice će stići iz porodičnog okruženja, pokušajte to da rešite bez oštrih reči. Takvi trenuci svima nailaze u svakodnevnom suživotu. Ljubavni odnosi su u fazi vašeg maštanja i uživate u tome. Krenite u dela, da i druga polovina uživa u vama!

Strelac – Početak nedelje neće biti optimističan, imaćete previše obaveza i malo vremena da sve odradite. Zbog stresa, loše ishrane i malo sna, postoji velika mogućnost dobijanja virusa ili prehlade. Pad imuniteta će se odraziti tamo gde ste najosetljiviji. Da vam kažem da uzimate vitamine ne vredi jer ste prema sebi neodgovorni. Upozorila sam vas, a vi radite kako hoćete. U emotivnim odnosima ste tvrdoglavi i ne popuštate nikako. Razočarani ste osobom koju volite, zašto ne prekinete vezu, ona se neće promeniti kao što se ni vi ne menjate.

Jarac – Početkom nedelje ćete se boriti sa sobom, podsvest će vam slati signale a nećete znati šta se dešava. Imaćete glavobolje i nesanice, tako vam je uvek dok ne shvatite šta vam se to poručuje i šta treba da uradite. Sredinom nedelje ćete dobiti snagu i počećete da čaprkate po ljudima da biste pronašli u njima šta vas to muči. Brzo ćete misliti i delati. Pokušajte da se zamorite fizičkim poslovima da se ne biste opterećivali, iskristalisaće se sve samo  od sebe kao i uvek. Ljubavni život vam je i dalje dobar i ljubav se širi, uživajte.

Vodolija – Trošićete novac brzinom svetlosti, odjednom će se nameštati situacije i kupovine nečega što ste odavno želeli. Nećete propuštati prilike, uveseljavaće vas ispunjavanje želja. Uživajte ionako vam se bliži rođendan, častite sebe, doći će novac opet. U poslovnom svetu ćete imati oscilacije od veselog duha do krutog stava prema saradnicima. Ni vi sebe ne možete da pohvatate sa raspoloženjima, šta mislite kako je tek njima! U ljubavnim odnosima ćete isto biti takvi, ko vas uhvati ove nedelje, svaka mu čast.

Ribe – Mnogo toga vam je u glavi, haotične misli i osećanja. Ovoga puta, za razliku od prethodnih, kada budete donosili odluke, neka budu u vašu korist. Gledajte sebe, povredićete druge, ali i oni gledaju samo sebe  i očekuju sve od vas. Očekuujte salve optužbi i nezadovoljstva, ne dozvolite da vam kao i uvek nature osećaj krivice. Pred vama je nedelja u kojoj se morate izboriti za sebe, sa što manje reči i objašnjenja. Ćutite i radite i sredite taj haos u sebi u svoju korist. Srećno!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *