FreeDigitalPhotos.net

Vesti iz sveta i nesvesti

Tomovi stručne literature i nestručnih članaka su napisani o problemu ženskog orgazma. Kako su nauka i medicina napredovali, ženama će dostizanje orgazma ubuduće biti mnogo lakše ako pristanu da im se izvrši “delikatna” operacija ubrizgavanja hijaluronske kiseline u G tačku kako bi se ona povećala a time i poboljšalo trenje. Za famoznu G tačku se još sa sigurnošću ne zna da li postoji. Efekti ove operacije traju samo šest meseci , rizici su da za to vreme može doći do infekcija, osećaja neprestane seksualne uzbuđenosti , bolnog odnosa, ali i pored toga sve više žena se podvrgava ovoj operaciji.

Istovremeno, s drugog kraja sveta javljaju da 40% žena “pati” od prevremenog orgazma što dovodi do emocionalnih kriza, prvenstveno zbog toga što nemaju kontrolu nad svojim telom.

Kako stručnjaci javljaju, seksi igračke inspirisane knjigom “Pedeset nijansi – siva” nisu dobrog kvaliteta pa se ženama preporučuje da se drže oprobanih i proverenih igračaka istog tipa.

Hilari Klinton zbog problema sa vidom više ne može da nosi kontaktna sočiva već je počela u javnosti da se pojavljuje sa naočarima što je dovelo do histerije među stilistima da li je izabrala pravi okvir.

Barbi i njen dugogodišnji partner Ken su umesto nekog egzotičnog ostrva izabrali da letuju u Izraelu. Mediji nagađaju da li je ovo deo neke promotivne kampanje ili je veza ovog para u krizi pa jednostavno žele da se sklone od očiju javnosti kako bi prevazišli nesuglasice.

Kuvanje je u modi poslednjih godina pa su mnoge svetske zvezde svoja iskustva pretočile u knjige, jedna od njih je i Pamela Anderson koja nije ljubitelj kuvanja ali očigledno “ima nos” za biznis. Problem je jedino u tome što tom knjigom promoviše kako kuvanjem i zdravom ishranom ostati što duže mlad i zategnut iako se zna da svoj izgled duguje isključivo korekcijama plastičnog hirurga.

Od kad je sveta i veka, mame niko nije učio kako treba da drže svoje bebe. Kako ljudski rod napreduje tako sve više smatra da žene ne umeju da rade ono što je najprirodnije, od porođaja do dojenja bebe, i naravno, držanja i privijanja na grudi. Jedan od trendi kurseva poziva žene da se prijave i nauče kako da drže svoje bebe jer nepravilno držanje u šta spade i previše privijanja na grudi kod beba može da izazove stres.

Savremeno društvo čini sve kako bi kod žena odložilo rađanje, odnosno pomerilo granicu rađanja što dovodi do toga da žene u starijem dobu teže ostaju u drugom stanju pa veštačka i vantelesna oplodnja postaju biznis. Naravno, sve na svetu mora imati razlog i opravdanje, najnovija naučna saznanja su da rađanje posle tridesete godine smanjuje rizik od raka endometrijuma a da žene koje rađaju posle četrdesete godine rađaju zdraviju i inteligentniju decu.

Seksualna anoreksija je izraz kojim se naziva odsustvo seksualne želje izazvano prevelikim korišćenjem Interneta, naročito društvenih mreža Fejsbuk i Tviter. U časopisu Američkog medicinskog udruženja objavljeni su rezultati studije koji pokazuju da  33% žena između 18 i 60 godina starosti pati od potpunog nedostatka seksualne želje zbog previše vremena provedenog na društvenim mrežama dok kod muškaraca ovaj procenat iznosi 16%.

One comment

  1. Ovo je jedan od boljih tekstića koje sam skoro pročitala. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *