FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 28. 01. do 04.02.2013.

Ovan –  Radićete mnogo i brzo, kako samo vi umete. Misli su vam raštrkane i haotične, pokušavate da nešto isplanirate i privedete kraju.  Mogućnost kraćih putovanja, upoznavanja novih ljudi, proširenje stambenog prostora… Mnogo toga je pred vama, osiguravate budućnost, što je dobro, ali vaše telo sve teže to podnosi. Previše se zamarate i mogući su zdrastveni problemi, posebno sa želucem jer se nepravilno hranite. Emotivno ćete biti prazni i po ko zna koji put, partner će biti gurnut u drugi plan. Igrate se strpljenjem nekoga ko vas voli.

Bik – Nesigurna i promenjiva materijalna situacija vas čini nesigurnima i nervoznima. Ni ove nedelje neće biti bolje po tom pitanju. Postoje situacije protiv kojih ne možete, preostaje vam da otvorite novčanik i platite ono što se mora.  Vi ste odgovorni i samim tim ćete osetiti olakšanje, kao i vaš budžet. Poslovanje neće ići tokom kojim biste vi voleli i u kom bi uživali radeći, za to se još strpite. Ljubav i vi ćete se sresti tokom nedelje, čisto, nevino i duboko. Uživajte u tom osećanju koje će vas iznenaditi i usrećiti.

Blizanac – Pokušaćete da napravite selekciju ljudi oko vas, nagomilalo ih se previše. Shvatićete u nekom trenutku da vam je previše poziva, pričanja, davanja saveta, izigravanje budale u društvu. S obzirom da redovno zaobilazite direktnost, i ovoga puta, vaše čuveno nestajanje i nejavljanje na telefon će povrediti nekoga. Prečesto mislite samo na sebe i ostavljate ljude na pola puta. Igrate se tuđim osećanjima. Posao će vami dalje zadavati probleme i neće ići mnogo toga kako treba. Emocije i vi ste ponovo u raskoraku. Ni ove nedelje se nećete sresti, mada vas to neće preterano zabrinuti, o drugima ionako ove nedelje ne mislite.

Rak – Tokom nedelje nećete prepoznati sebe jer će vas u svemu voditi strast. Možda vam se dopadne taj način života kada se svemu pristupa sa strašću. Zbog toga će sve vaš obaveze biti na vreme izvršene, a vi ćete se osećati sjajno. Imaćete dobru nedelju u kojoj bi bilo dobro da naučite da se sve može kad se hoće  i da depresivna stanja preskačete kad god možete. U emotivnim odnosima će vas takođe držati strastveno osećanje prem osobi koju volite. Imate priliku da učinite prvi korak i to pokažete. Srećno!

Lav – Vaši javni nastupi, sem što će biti glasni, biće agresivniji nego inače. Vaše nezadovoljstvo načinom rada a posebno materijalnom nadoknadom, kulminiraće tokom nedelje. Poštujte sebe, kao i uvek, i ovoga puta ukažite na sve nepravilnosti koje vam smetaju. Jedino ne bi bilo dobro da se vraćate ne prethodne godine i iste priče, time se gubi fokus i delovaćete isuviše nadobudno. Znaju svi šta ste i koliko ranije radili. Ljubavni odnosi su na čvrstom ledu. Klizate se i ne propadate, dokle, znate vi!

Devica –  Tokom nedelje ćete imati posla sa licemernim, dvoličnim i koristoljubivim ljudima. Na vama je da ih procenite i prepoznate. Ne sumnjam u vašu inteligenciju, ovo je samo upozorenje da znate šta vas očekuje. Pokušajte da budete mudri i odbijete neki posao iako biste imali koristi od njega, jer važno je i ko vam ga nudi, a ne samo korist. Emotivni odnosi će vam biti dobri i imaćete jednu dobru i mirnu nedelju po tom pitanju. Pazite kako hodate i gde stajete, postoji mogućnost povređivanja nogu!

Vaga –  Nećete biti zadovoljni statusom na poslu, moraćete da radite ono što ne volite i to neplanirano. Svesni ste da koliko god vam to smetalo, morate, prema tome spremite se ovakvu radnu nedelju. Imaćete problema sa starijim članom porodice i bićete zabrinuti za njegovo zdravlje. Uradite neophodno i ne pitajte za cenu i ne čekajte da se samo sredi. Morate reagovati odmah. Ljubavni odnosi su vam zadovoljavajući, mada ih vi forsirate jer vam je potrebna nežnost. Samo neka bude sa stilom i povratna informacija neće izostati.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – U ovoj nedeljni nećete uspevati da svoje misli i reči sprovedete u delo. Dešavaće vam se situacije da sve ono što ste mislili uradite suprotno tome, a ono što se uradili neće vas zadovoljiti. Raskorak ideja, dela, prostora, vremena i vi izgubljeni u svemu tome. Dobro je da ćete sve izdržati i da će tome uskoro doći kraj. Bićete skloni, tokom nedelje, uletanju u ljubavne veze i avanture. Svo nezadovoljstvo ćete kompezovati seksom. Dok vam to pomaže činite to, samo pazite da nekoga ne povredite. Sebe hoćete i toga ste svesni.

Strelac – Poslovanja su vam standardna i imaju mogućnost širenja ka boljem. Ono što će obeležiti narednu nedelju su zdravlje i novac. Trebaće vam i jedno i drugo da bi ishod bio zadovoljavajući. Ne upadajte u depresiju jer od toga nemate ništa. Krenite da smišljate kako da nabavite novac, prodajte nešto, radite nešto honorarno. Vaše, ili zdravlje vašeg bližnjeg, će zavisiti od toga koliko brzo možete da odreagujete, odnosno platite analize i sve što je potrebno. Ono malo vremena što vam ostaje je za ljubav koja će vam trebati i koju ćete imati. Kao podršku i potrebu.

Jarac –  Imaćete mnogo prepreka u izvršavanju radnih zadataka. Uspećete vi sve to, samo će vas boleti i pitaćete se kako je drugima lako a vama uvek zapadnu problemi. Vi krz svo to trnje stičete iskustvo i mudrost, ako vam je za utehu, za razliku od drugih. Putevi ka budućnosti će biti popločani upravo takvim situacijama u kojima će vaša iskustva imati presudnu odluku. Znaćete kako, za razliku od drugih. Ljubavni status vas ne zadovoljava iako je dobar. Mana ste vi sa vašom sumnjičavošću. Opustite se i uživajte!

Vodolija – Očekuju vas neplanirani troškovi što će vas ostaviti skoro praznog džepa. Nema ovde puno mudrovanja, nerviranje će vam ići od ruke kao i novac. Mora tako. Ako se na fin i ljubazan način obratite porodici, pomoći će vam, ako budete grubi i samoživi, umeju i oni istim da uzvrate. Emotivni status će vam biti izazov. Desiće vam se više privlačnih situacija. Boleće vas glava od razmišljanja sa kim da pokušate vezu. Bežite ako je neko Škorpija, ostale opcije uzmite u razmatranje po sopstvenim afinitetima.

Ribe – Nedelja u kojoj bi najradije dali otkaz na poslu i ostali u kući. Vi niste ambiciozni i svi oni koji jesu vas nerviraju, posebno oni bezobzirni. Ne preostaje vam ništa drugo nego da gledate svoja posla, otkaz je najgluplje rešenje. Nedostajaće vam koncetracija i grešićete u svom poslu jer, kao i uvek, više mislite o drugima i nepravdi, nego na sebe. Dozovite se pameti, šteta će biti samo vaša! U ljubavi maštate o romantičnim trenucima a kada dođe do toga, povučete se od stida i onda patite. U ovoj nedelji ćete definitvno biti neprijatelj sami sebi. Pokušajte to da promenite.

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *