FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 21.01. do 28.01.2013.

Ovan –  Nesvesni ste koliko problema zadajete ljudima koji vas vole. Očekujete da vas prihvate takvima kakvi jeste, a vi druge ne prihvatate na isti način. Vaša nezgodna i naprasita narav ove nedelje će najviše osetiti vaša porodica. Zamislite, nisu savršeni a vaša su krv!  Na poslu ćete biti savršeni, u seksu takođe, sa prijateljima najbolji, a porodica je naopaka. Neoprostivo! Bitno je da vi u javnosti imate ugled i poštovanje, porodica će vam oprostiti zato što vas voli. Previše se igrate sa ljudima koji su vam sve.

Bik – Koliko god bili odgovorni i ažurni na poslu, tokom ove nedelje će vas uhvatit lenjost i tromost. Nerviraćete sami sebe što ste takvi i možda se isplačete od besa. Inaće ćete biti emotivniji tokom nedelje, nego što ste inače.  Suze će biti sastavni deo tog stanja. Dakle spremite papirne maramice na vreme! Verujem da ćete plakati i od sreće jer ćete dobiti neke materijalne nadoknade. A ljubav i vi ste u svađi i nerazumevanju usled obostrane tvrdoglavosti.  Popuštajte ili plačite i zbog toga.

Blizanac –  Sem što ćete i dalje imati probleme na poslu, moraćete da naučite kako da raspolažete novcem. Nemate osećaj prema novcu i do sada ste olako baratali sa njim, ali ove nedelje ćete videti da ne može kao pre i da morate da „stegnete kaiš“. Nadam se da vam neće proraditi ponos, koji inače miruje, pa da nastavite sebe da prikazujete u svetlu na kakvo ste navikli. U ljubavi će se smenjivati osećanja, od nerazumevanja, svađa do pravog ljubavnog sjaja. Sredine nema.

Rak – Nedelja u kojoj ćete progovoriti o vašim željama, sumnjama, strahovima. Daćete sebe na tacni, ne očekujući ništa zauzvrat. To će biti jedno od vaših ishitrenih emotivnih ispada, zbog kojih se kasnije stidite. Nema potrebe za sramom, pokazali ste šta mislite i osećate i budite ponosni na to. Samo nemojte ponavljatu u beskraj istu priču, kao što umete, onda gubi smisao. Poslovi vas i dalje zamaraju i ne radi vam se, ali ste svesni da morate i to vas ubija psihički. Ljubavni odnosi su takvi da ćete u svakom danu nešto učiti o sebi ili partneru.

Lav –  Predispozicija za vraćanje na stari posao, staru ljubav, stara osećanja.  Ono što je nekada završeno za vas javiće se odnekud i shvatićete da ste sazreli i da sva ta prošlost nije neupotrebljiva i za sadašnjost. Promislite o sebi o svemu tome, prošlost je deo vas, jedini nepromenjivi, ako se ponovo javlja, postoji razlog za to. Na vama je da odbacite ili prihvatite mogućnosti koje su pred vama. Mogući su bolovi kičme, kostiju, nogu, ali ništa strašno što jedno odmaranje uz par lekova neće rešiti.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Devica – Vaša svakodnevica će biti nepredvidiva i imaće nagla dešavanja. Vaš mozak ume brzo da misli i reaguje ali će biti previše iznenađenja za vas. Navikli ste da isplanirate i da imate neki red u danu. To zaboravite u ovoj nedelji i spremite živce za nenadane i neobične događaje. Poslovne, emotivne, a bogami, i zdrastvene trzavice.  Nemojte se plašiti jer je sve prolazno, samo nećete moći da kontrolišete događaje i to je sve. Neće vam biti dosadno, svakako!

Vaga – Ubrzanje na poslovnom planu, tempo koji ćete jedva postizati.  Mogućnost dodatnog posla, od kojeg ćete imati dobru zaradu. Ovo je nedelja u kojoj ćete biti umorni, neispavani, nervozni a ipak zadovoljni sobom i odrađenim poslovima. Dobićete pohvale koje će vam prijati. U porodici će biti napetosti i nezadovoljstva zbog vašeg gostovanja u svom domu. Učinite nešto lepo za njih da se ne osećaju kao hotelska usluga. Ljubav će biti spojena sa seksom i vaš odnos će  biti savršen!

Škorpija – Imaćete situacije u kojima ćete tvrdoglavo braniti svoje stavove, do te mere da ćete početi sebe da nervirate. Ja bih vam rekla da to ne radite, nego da pustite vreme, svog Saturna, da dokaže i pokaže da ste u pravu, ali znam da ne vredi. Vas će strast voditi i u ovome. Samim tim budite svesni da dobijate javne neprijatelje. Možda to upravo i hoćete? U ljubavnim odnosima ste neiskreni a opet senzualni i zadovoljavate svoje potrebe. Verovatno i partnera, čim je sa vama.

Strelac – Velika doza mudrosti će vam biti potrebna tokom nedelje. Zadnjih meseci ste skloni tome da brzo donosite odluke, ove nedelje vam to neće biti pametno. Moraćete dobro da promislite o novcu, o čemu vi inače ne vodite računa, da sve bude plaćeno na vreme, da ne bi imali posledice. Isrped vas je haotična radna nedelja ali morate biti skoncetrisani jer su greške nedopustive. Svaku grešku ćete debelo platiti. Ljubav vam stoji u jednom mestu zbog čega niste zadovoljni. Uradite nešto po tom pitanju, pomerite se!

Jarac – Vaša snaga i samopuzdanje biće poljuljani na nekom javnom skupu. Osetićete se nesigurno i postiđeno. To će vas jako uzdrmati jer se radi o vašoj budućnosti i to može biti sudbinski momenat. Vaš strah da niste dovoljno dobri će vas iznenaditi jer ste ubeđeni da ste tu lekciju odradili. Jeste nesvesno, ali svesno očigledno niste. Morate poraditi na tome još. Neće biti posledica ali ćete se vi osećati loše. Na emotivnom planu ste zastali, kao da gubite volju za širenjem ljubavi. Ne dozvolite da to stanje potraje!

Vodolija – Imaćete dosta problema i nedoumica u vezi akcija koje vas očekuju. Vaša doza tvrdoglavosti će vas opet odvesti na pogrešan put. Poslušajte vašu savršenu intuiciju i ne budite toliko tvrdoglavi. Ideje vam jesu dobre, ali ćete osećati nesigurnost koja dolazi iz glave. Opustite se i sarađujte, sve će biti dobro. Imaćete i emotivni konflikt sa sobom. Stara ljubav, bivša veza, je ponovo pred vama. Na tacni. Gorko ili slatko posluženje? To jedino znate vi.

Ribe – U ovoj nedelji nećete imati želju da vidite ni posao ni ljude sa kojima srađujete. Potreban vam je odmor jer ćete osećati da više nemate snage. Pokušajte da spavate više, jer ste vi od onih koji žive noću i hrane maštu u kasnim satima, samim tim svaki dan vam biva neprijatelj. Pred vama je nedelje u kojoj ćete upoznati nove ljude, spajaće te ih sa starim prijateljima i imati prijatna druženja. Ali nemojte do kasno! Ljubav, koje niste svesni, jer bežite od nje, vam neće doneti okove kojih se bojite. Opustite se i prepustite!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *