Home / Kafa sa tetkom / Zlatara Stefanović predstavila blogerkama novu kolekciju nakita i otvorila sezonu darivanja
Zlatara Stefanović predstavila blogerkama novu kolekciju nakita i otvorila sezonu darivanja

Zlatara Stefanović predstavila blogerkama novu kolekciju nakita i otvorila sezonu darivanja

Drugu godinu za redom Zlatara Stefanović 1886 organizovala je za blogerke novogodišnju promociju nove kolekcije nakita, što će, kako je navedeno na promociji, postati tradicija.

U prelepom ambijentu zlatare, blogerkama su predstavljene nove kolekcije nakita, a svaka je na poklon dobila narukvicu prijateljstva čime je ova zlatara još jednom potvrdila da jeste prijatelj blogerki, podsećamo vas da je za blogersku akciju Moje dojke su Ok ova zlatara uradila pink ribbon pozlaćene značke i darovala je akciji u znak podrške borbi protiv karcinoma dojke.

Narukvice prijateljstva, ili ono što se kod nas tradicionalno nosi i poznaje kao narukvica protiv uroka, osnovna je inspiracija zlatare Stefanović 1886 za ovu novu i modernu kolekciju.

Ovakav nakit, koji nose mladi oba pola širom sveta, označava čvrste međusobne veze i ima duboko značenje: “naše prijateljstvo je čvrsto kao ovaj konac i posebno i jedinstveno kao ovaj privezak.”

Zlatara Stefanović ovom svojom kolekcijom koja se simbolično zove The Way kreativno interveniše na osnovnoj ideji narukvice prijateljstva i donosi mnoštvo oblika sa različitim značenjima, prilagođenih različitim situacijama i potrebama onih koji će narukvice nositi ili poklanjati.

To je poseban nakit. Ne takmiči se sa skupim i dizajniranim ukrasima već pečatima uspomena. U tome je posebna vrednost. Svaki privezak, nošen zbog određenog povoda, postaje autentičan znak ili poruka.

Zato je ovo nakit ne samo za mlade i ne samo za devojke. Ovo je nakit za ličnosti.

Istovremeno, predstavljena je i kolekcija Angels Roberta Đanotija (Roberto Giannotti), veoma popularnog u Italiji a sada dostupnog i kod nas.

Čak i ono što nazivamo svojom najtoplijom emocijom, može da izroni iz jednog neočekivanog trenutka. Iz nekog davnog komada nakita koji smo slučajno ponovo pronašli, koji nas budne vrati u naš romantični san iz prošlosti.

Kao nakit iz kolekcije Anđeli, stvoren da bude vaša buduća nežna i strasna uspomena.

Inspiraciju za ovu kolekciju, renomirani italijanski juvelir Roberto Đanoti, ponalazi u drevnom mitu o anđelima čuvarima. Otkrivajuću da legenda pominje 72 anđela, i da je po jedan zadužen da bdi nad svakim od nas, nastaje ova kolekcija u zlatu i sterling srebru, koja prikazuje anđele i zvončiće, jer je dovoljno, kaže mit, samo pozvoniti da se naš anđeo pojavi.

Kolekcija Anđeli Roberta Đanotija, u najboljoj tradiciji italijanskog prefinjenog dizajna, u luksuznom pakovanju sa knjižicom iz koje ćete saznati sve detalje iz ove čudesne legende, posvećena je onima koji vole autentičan i lep, a opet dostupan, luksuz.

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*