Kad igra postane nešto više – kreativna radionica novogodišnjih ukrasa

Već nekoliko meseci, Jelena Glišić, blogerka, devojka koja se bavi dekoracijom prostora za najlepši dan u životu svake devojke – venčanje, što možete videti na sajtu Kako sam se nadala i  Milena Čvorović, diplomirani kostimograf, u Ateljeu Milene Čvorović drže kreativnu radionicu za najmlađe na kojoj  ih uče kako da od papira, vune, šljokica i raznih drugih materijala probude svoju kreativnost, prvenstveno igrajući se i družeći se.

Umesto da decu vode u šoping centre gde će vreme provesti u igraonici, mnogi roditelji su odlučili da svoju decu dovode u ovu radionicu a Jelena i Milena kažu da je neverovatno koliko ova deca, iako mesecima dolaze kod njih, i dalje imaju puno volje da nauče nešto novo, koliko se raduju svakom svom radu i kako mogu satima da sede i igraju se makazama, bojama i papirom.

Uskoro će za svaki predmet ove devojke na Internet postaviti tutorijale sa uputstvima kako se prave tako da će deca koja ne posećuju ovu radionicu uz pomoć svojih roditelja moći da ih prave i kod kuće, a slanjem fotografija svojih radova i da učestvuju u nagradnoj igri.

Ako želite da motivišete svoju decu da budu kreativna, sve što je potrebno su vam boje, papir, karton, šljokice, pustite ih da se igraju, isprljaju bojama, da uživaju.

Pogledajte kako su proteklog vikenda deca koja posećuju ovu radionicu pravila sa svojim roditeljima novogodišnje ukrase i čestitke.

 

3 comments

  1. Kako da saznam gde se nalazi radionica i od koliko godina dete može u nju da dolazi;)?

  2. hvala vam od srca…Milena i Jelena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *