FreeDigitalPhotos.net

Kako se oblače horoskopski znaci

Ovan –  Garderoba je izazovna ali jednostavna. Ovan nema vremena da pegla, zavrće rukave, nogavice… Na sebi ima izazovan komad odeće, najčešće u crvenoj boji, koji se brzo oblači i još brže svlači!

Bik – Svaki komad odeće mora da bude sa stilom i udoban. Preovladavaju zemljane boje i konzervativan stil oblačenja. Žene vole marame, muškarci kravate.  Detaljima ulepšavaju klasičnu garerobu.

Blizanac – Ovde je uvek prisutan mladalački stil oblačenja u svim bojama. Večiti tinejdžeri će umeti da se ponašaju u skladu sa situacijom kad zatreba. Videćete ih u odelima ili haljinama sa prstenjem, narukvicama, mobilnim telefonom…

Rak – Mesečeva deca se oblače u zavisnosti u kom znaku im je Mesec. Tipičan Rak se najbolje oseća u kućnoj odeći. Trenerka, kućna haljina, paupuče… U drugim situacijama su prisutni svi stilovi.

Lav – Oni moraju biti primećeni u svim situacijam. Što sjajnije, to bolje. Zlatna boja im je imperativ.  Koriste dosta nakita, zlatnog, od svog pojavljivanja prave predstavu!

Devica – Ovde upada u oči neverovatna pedantost i miris omekšivača na kilometre. Device su skromne ali to što imaju održavaju do savršenstva. Detaljima naglašavaju stil i paze na sve zbog alergija.

Vaga – Najmoderniji komadi odeće će se naći kod pripadnika ovog znaka. Prate modu i  jako im je stalo da dobro izgledaju. Iza njih ostaje miris parfema i odišu prefinjenim stilom u skladu sa trendom.

Škorpija – Odeća ovog znaka mora da ima seksulanu konotaciju. To je deo njihove ličnosti. Najčešće u crnoj ili bordo boji, što pripijenije to bolje, tesno da sve ocrtava. Tako obučeni su svoji!

Strelac – Preferiraju sportski stil oblačenja. Farmerke, majice, patike i naočare kao detalj. Odišu jednostavnošću, optimizmom i nekonvencionalnim oblačenjem u skoro svim situacijama.

Jarac –  Oblače sa klasično i jednostavno sa što manje boja. Ne polažu mnogo na kvalitet garderobe ali ono što imaju odlično uklapaju. Njihov jedini nakit je sat jer im je vreme najvažnije.

Vodolija –  Njihovo oblačenje je u skladu sa raspoloženjem. Biće u šarenoj garderobi danima, onda u crnoj mesecima.  Sve što obuku imaće smisla iako će delovati haotično. Oni taj haos uvek kontrolišu.

Ribe –  Vole da ostavljaju utisak mističnosti. Plava boja im je najčešće u garderobi a fetiš cipele. Odevni predmeti su im lagani i udobni i često dodaju neki svoj lični pečat, broš, maramu…

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

 

8 comments

 1. Ako je sudeci po ovome, ja sam bas , bas tipican Bik!

 2. Ako je sudeći po tetkinoj proceni, kako se oblace horoskopski znaci, ja sam definitivno usvojena, pa su mi promenili datum rodjenja 🙂 Dupli sam „jarac“, a oblacim se kao da sam „ribe“

 3. Drage dame, podznak igra najvažniju ulogu!

  • zora kanlic zoja

   Bik. Oooo, gde me nadje sa maramama kao obaveznim delom moje garderobe, aha ha.. ha ha!! Marame za leto, jesen, zimu, proleće..marame maramice lepe jednobojne, vesele šarene, male velike, ešarpe i ešarpice…..za oko vrata, za glavicu za kosicu, za preko ruke i ramena…aaaaaa.. za plžžžžžžuuu..

 4. Nema Bikice bez rih detalja! 😀

 5. dabome, marame u 1000 kombinacija, i tu su me bas pogodili!

 6. Sudeći i po oblačenju, definitivno mi podznak preovladava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *