Home / Kafa sa tetkom / Internet tabloid Tracara.com proslavio 4. rođendan
Internet tabloid Tracara.com proslavio 4. rođendan

Internet tabloid Tracara.com proslavio 4. rođendan

Prvi srpski Internet tabloid Tracara.com proslavio je 7. Movebra, u atraktivnom klubu Krug svoj četvrti rođendan. Tračarinom rođendanu prisustvovale su mnoge zvanice iz javnog života kao i predstavnici vodećih medijskih kuća, marketinških agencija i kompanija.

Brojne javne ličnosti pojavile su se na proslavi Tračarinog jubileja: pevačica Ana Stanić, manekenka Danijela Dimitrovska, Soraja Vučelić, Andrej Maričić sa devojkom, voditelji Adriana Čortan i Boban Spasojević, pevač Bojan Bjelić, odbojkaš Andrija Gerić sa suprugom Tamarom, vlasnicom Estar cosmetic, manekenka Nevena Milićević, glumica Milena Marić, pevačica Daria Stanojević, voditeljka Ksenija Bujišić, Miloš Nadaždin i mnogi drugi.

Kako je bila sprečena da prisustvuje rođendanskoj proslavi, Svetlana Ceca Ražnatović je čestitala rođendan redakciji putem Twittera na twitwallu, koji je bio jedna od zanimacija te večeri. Isto tako, i Nataša Bekvalac, koja je isto veče imala već zakazan nastup, poslala je čestitke i poklon po svom PRu.

U toku večeri, goste je zabavljao DJ Me-High-Low uz svoje prepoznatljive mashupove najvećih hitova domaće i strane muzike. Nakon interesantne nagradne igre i iznošenja torte, svi prisutni imali su prilike da uživaju u živoj muzici benda Top Kruz Tom Gun.

Ponosni na prethodne četiri godine i sa velikim očekivanjima u narednim godinama, Tracara.com je proslavila svoj 4. rođendan u društvu dragih ljudi, kojima smo ovom zabavom i raznim poklonima koje smo spremili za njih želeli da se zahvalimo na saradnji, vernosti, profesionalnosti. Ludo smo se proveli na partiju, biće težak zadatak da peti jubilarni rođendan nadmaši ovaj, izjavila je Ivanka Rendulić, glavna urednica sajta Tracara.com.

Tračara tim

Kao brend koji spaja kvalitet, brižan odnos prema svojim čitaocima, praćenje svetskih trendova, dobre odnose sa poznatima, kolegama iz medija i agencija, Tračara je i ovog puta bila na nivou (rođendanskog) zadatka.

Goste su zadovoljni otišli sa žurke sa poklonima koje su obezbedili prijatelji sajta: eKupi.rs, Estar cosmetic, Socks from Heaven, Quick Choko i mnogi drugi.

Foto: Stefan Đaković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*