Srpska glumica Biljana Mišić partnerka Džonu Vojtu u novom filmu o Drakuli

 

U novom holivudskom filmu o slavnom vampirskom zavodniku grofu Vladu Drakuli, koji se već snima u Rumuniji, naša pozorišna i filmska glumica Biljana Mišić imaće za partnera nikoga drugog nego Džona Vojta za kojeg se ne zna da li je poznatiji kao dobitnik dva Oskara ili kao otac kontroverzne glumice i režiserke Anđeline Džoli.

Biljana Mišić je, bez mnogo buke, prošle godine počela da gradi svoju američku karijeru manjim ulogama u filmovima, reklamama i muzičkim spotovima u Los Anđelesu. Na kastinzima u konkurenciji hiljada mladih glumica, kako je već u Holivudu red i običaj, trud joj se, za sada, isplatio kroz angažman u izgledno komercijalnom projektu „The Dark Prince“ od producenata filma „Ghost Rider“. Uloge koje u ovoj verziji igraju Džon Vojt i Biljana Mišić, u Kopolinom „Drakuli“ igrali su Entoni Hopkins i Monika Beluči, likove Van Helsinga i Drakuline neveste vampirice.

 

U vreme kada bude završavala snimanje filma „The Dark Prince“, Biljanu očekuje prva velika premijera u Srbiji, za 10. oktobar najavljen je debitantski film „Led“ Jelene Bajić-Jočić, u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Ova mlada glumica je pored svih uloga u pozorištu i uspeha na modnoj sceni, najviše pažnje u našoj javnosti stekla naširoko publikovanim poljupcem sa čuvenim holivudskim grubijanom – famoznim Majklom Medsenom.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *