FreeDigitalPhotos.net

Sinastrija IV

Današnjim tekstom završavamo sa primerom na kome sam pokazala kako se u numerologiji radi analiza odnosa, ovde konkretno je bilo reči o emotivnom odnosu, to jest, o paru koji nevenčano živi 18 godina.  Prošlog puta sam analizirala psihološki sastav obe ličnosti a sada ću više govoriti o onome što im je život doneo i što će im doneti ubuduće, a to već spade u metode predviđanja.

M I R J A N A  H O C    25.01.1975. Kod 843

9 4 5 5 1 1 1   3 3 3

U K O V I Ć  S A Š A  29.12.1972. Kod 516

1 9 6 3 1 4 5  6 1 7 1

Za dalji rad ili predikciju koriste se datumi rođenja pomoću kojih se izračunavaju Doba života iz kojih se jasnoi i bez puno filozofiranja može videti ko u vezi trpi, ko je nosi, ko je problematičan i ostalo.  Sve što za sada treba da se zna o Dobima života je da traju u ciklusima od po devet godina ali da ne počinju kod svakoga u isto vreme.

Za Mirjanu prvi ciklus traje od rođenja do 33. godine i to je ujedno i najduži period u kome svako postavlja temelje svog budućeg života. Njoj je UM u broju 8  (prilike koje joj se pružaju ali i njeni lični stavovi,  gledišta i interesovanja) a LEKCIJE u broju 6 (to su izazovi koji se moraju savladati u svakodnevnom zivotu). Ovo je bio ujedno i njen najbezbrižniji period života kada je imala prilike da  uživa u čulnom i materijalnom ali i da okusi probleme vezano za isto. Ono što je trebalo da nauči onda je da voli sebe i da vodi računa o sebi.

Za Sašu prvi ciklus traje od rođenja ali do 30. godine i njegov UM je bio u broju 4 a LEKCIJE koje je trebalo onda da savlada u broju 2. Čim vidimo četvorku onda znamo da je to period otežanja i pritisaka i da ima ograničenja na svim poljima života. Da bi to bilo ublaženo on je trebalo da nauči da su taktičnost, diplomatija i mir jedini način da se ovaj ciklus prođe što bezbolnije.

Drugi ciklus za Mirjanu počinje od 33. godine  i traje do 42. godine i u njemu je UM u broju 2 a LEKCIJA koju treba da savlada su izazovi u broju 3. Kada vidimo dvojku, bilo gde u karti, onda se zna da je to promenljiv period života koji donosi velike uspone i padove, u kome čovek baš nema kontrolu nad svojim životom i da treba raditi polako i strpljivo. Ono što mora sada da se nauči je da lepa reč i gvozdena vrata otvara i ovo je period moguće ekspanzije  na materijalnom planu.

Drugi ciklus za Sašu počinje od 30. godine i traje do 39. godine i njemu je UM u broju 4 a lekcije koje mora da nauči su u broju 2. Ponavlja se ista priča kao iz prvog ciklusa, ograničenja se nastavljaju, traži se maksimalno zalaganje a u radu je jedini način da se sve prevaziđe. Ako je i bilo dilema u vezi partnerstva sada  ih više nema.  Mora na sebe da preuzme odgovornost da bude posrednik između suprostavljenih i da miri oko sebe. Pojačana je osetljivost i sklonost melanholiji.

Treći ciklus kod Mirjane počinje od 42. godine  i trajaće do 51. godine i tada joj je UM u broju 1 a LEKCIJE u broju 3. Ovo bih svakome poželela jer to znači da dolaze moćna i dobra vremena ali moć se nikako ne sme zloupotrebiti. Osoba će imati mogućnost da bude lider i da je ispred drugih zahvaljujući svojim originalnim idejama. Lekcija koju treba da nauči je da i dalje ostane optimista i da iskoristi ovaj period za dalju ekspanziju  u materijalnom.

Treći ciklus za Sašu počinje od 39. godini i traje do 48. godine , njemu je UM u broju 8 i odmah ću naglasiti da uz godine i mudrost koju će steći može  isto kao i Mirjana ostvariti ekspanziju u materijalnom  a kako mu je LEKCIJA u nuli, pružaće mu se razne mogućnosti i prilike koje ne bi smeo da propušta.

Četvrti ciklus kod Mirjane počinje u njenoj 48. godini i traje do kraja života, UM joj je u broju 5 a LEKCIJE i dalje u broju 3. Pričamo  o nekom zrelom dobu i starosti i tek sada  ona ima priliku da uživa u životu u smislu da može da donosi odluke koje njoj odgovaraju. Imaće razne prilike i mogućnosti,  od putovanja do intelektualnog usavršavanja. Jako lep period u smislu proširenja vidika i lepih dešavanja.

Četvrti ciklus za Sašu počinje od 48. godine i isto tako traje do kraja života, njemu je UM u broju 4 što znači da nailazi ponovo period ograničenja ali kako se radi već o zrelom dobu i starosti onda to može biti  i fizička slabost a ni bolest nije isključena. Najbitnije za ovaj period je da osoba pre nego što uđe u njega mora u prethodnim periodima dati sebe maksimalno u poslu i igrati pošteno jer ova četvorka može biti  neugodna i doneti besparicu i usamljenost. Lekcija koju opet mora da nauči je strpljenje i saradnja u partnerskim odnosima.

Ako sada uporedimo cikluse vidimo  da su ženi situacije i okolnosti mnogo naklonjenije i jedino dobro, ako zanemarimo Sašine cikluse, je to što je ona nosilac veze a kako s godinama ima sve srećnije okolnosti moći će vezu da održi svojim optimizmom i idejama. Sašina karta jeste teška ali ako on bude bio radan i disciplinovan onda će i njemu u drugoj polovini života biti  lakše nego u mladosti. Ova analiza budućih događaja  nije detaljnija, kako sam  htela samo da pokažem kako se radi, a  i zbog privatnosti, ovo je samo uopšteno i u kratkim crtama.  Najbolja stvar kod upoređivanja ciklusa je kada nosilac veze ima perspektivniju kartu od partnera koji ga prati. Par  ima šanse da uspe u svakom pogledu kao i šansu da budu zadovoljni. Kada je situacija drugačija onda brakovi i partnerstva mnogo teže opstaju, kraj je neminovan kao i onaj ružan osećaj promašenosti.

Na kraju treba pogledati i sam datum venčanja,  početka zajedničkog života ili  same veze jer nam on može dosta toga reći. Ovo dvoje su započeli zajednički život 29.10.1994. godine i numerološki Kod ove veze je 347. Bioritamski broj je u broju 3 što govori o emocijama ali i o razočarenjima koja prate svakodnevni život, ima puno oscilacija i teško da bi moglo za njih da se kaže da im je dosadno. Generacijski broj je ono u okviru čega mogu maksimalno da se dokažu a kako imaju četvorku onda će sve u životu moći da postignu uz napor i odricanje. Međutim , ova sedmica na kraju govori da to neće biti lako, da ne mogu egzistencijalni problemi toliko uticati na njih dvoje koliko oni sami jedno na drugo svojim nezrelim postupcima. Da je 347 kojim slučajem sinastrijska kombinacija njih dvoje i uzimajući u obzir analizu iz prošle nedelje, onda ne verujem da bi opstali ovoliko dugo. Sedmica je broj koji je, ako se par ne nađe intelektualno, sklon ljubomori, nezrelosti i traumama i neki parovi često ostaju u vezi samo zbog nerešenih egzistencijalnih problema.

Autor: Dragana Živković, numerologija2@gmail.com

 

4 comments

  1. dragana,a kako mi ostali da izracunamo i saznamo za sebe ovo?jas sam 584

  2. Ane o Dobima života će biti reči od iduće nedelje 🙂

  3. Da li se gleda za broj veze 459 da daje trajnost pa je dobro ili da daje probleme pa od nje nema ništa?

    Planirate li možda da objavite knjigu. Pišete jednostavnim jezikom, pa bi bilo dobro da to učinite.

  4. molim za odgovor .sta kad oboje su isti kod. i on i jas 584 imamo kako licni kod?????molim za odgovor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *