Home / Kafa sa tetkom / Najelegantnija žena na svetu – Gvinet Paltrou
Najelegantnija žena na svetu – Gvinet Paltrou

Najelegantnija žena na svetu – Gvinet Paltrou

Magazin People proglasio je glumicu Gvine Paltrou najelegantnijom ženom na svetu za 2012. godinu iako su mnogi očekivali da će ovu titulu najbolje obučene žene na svetu ove godine odneti britanska princeza Kejt Midlton.

Njena modna astentkinja Elizabet Salcman izjavila je da Gvinet nije robo mode, da ima specifičan stil koji ume da prilagodi svakoj prilici, od zvaničnih događaja do onih svakodnevnih kada svoje dvoje dece ispraća u školu, naglašavajući da tajna njene lepote i elegancije dolazi iznutra.

Ova svetski poznata glumica koja pored spoljnog izgleda puno vremena posvećuje i svom duhovnom razvoju voli da kuva, bavi se jogom i najviše voli da provodi vreme sa svojom porodicom. Prirodnu eleganciju koju poseduje nasledila je od majke a zavaljujući prozirnom tenu i plavoj kosi, što joj daje neku notu bezazlenosti i nevinosti, nikada ne izgleda vulgarno, čak i kada nosi veoma kratke suknje ili haljine sa dubokim izrezom.

Kejt Midlton je takođe proglašena jednom od deset najbolje obučenih žena na svetu a pojedini smatraju da je trku za najbolju izgubila zbog toples fotografija koje su obišle sveet.

Pevačica Rijana nagrađena je za svoju hrabrost kada je moda u pitanju.

Među muškarcima, za najelegantnije proglašeni su Endrju Garfild, Bred Pit i Kolin Firt.

Foto: People

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*