Danilo Rizzuti / FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 20. 08. do 27. 08.2012.

Ovan –  U narednoj nedelji samo od porodice ćete dobiti podršku i razumevanje, da prevedem -trpljenje.  U svim drugim odnosima neće biti mira prvenstveno zato što ste i vi nepredvidivio besni i razdražljivi.  Vređaće vas istina iako nju jedino cenite ali u ovoj nedelji vam se neće dopasti, posebno ne izrečena od drugih ljudi.  Drugi ća istaći sve vaše mane a to ćete raditi i vi.  Protiv sebe ne idete i nećete ići a kako će vam biti sa sobom ne znam. Srećno vam bilo.

Bik – Nerazumevanje, podsmevanje i vaša nervoza na radnom mestu. Međuljudski odnosi vam ove nedelje neće prijati i neće biti nimalo laki. Imaćete notu  drskosti i prema svojim najmilijima. Povređivaćete ukućane i znaćete da je to pogrešno ali ćete se izgovarati da je to jače od vas. Samokontrola vam je zatajila. Rešite stare probleme na poslu da bi imali čiste odnose sa kolegama i da to nezadovoljstvo ne biste prenosili na ukućane.

Blizanac –  Imaćete dosta poslova i posla tokom nedelje, odličan period za one koji rade u porodičnim firmama. Sklapanje ugovora i  saradnja sa inostranstvom bi mogli biti realizovani i uspešni.  Nekim pripadnicima ovog znaka možda dođe do proširenja porodice što će vas obradovati. Emotivni život vam je trenutno u stagnaciji jer ste zauzeti poslom ali to ne znači da ide na loše. Samo mirniji period i ništa više.

Rak –  I dalje imate ljubavne nemire. U vezi ste, braku i nešto bi da menjate. Niste zadovoljni jer ste izgubili poverenje, pitanje je u koga, sebe ili partnera? Imate emotivno burne ispade a u suštini ni sami ne znate šta hoćete. Kako god, mašta vam ne nedostaje pa je iskoristite i proverite prvo sebe pa partnera na način koji smislite. Porodica i njeno mišljenje će vam biti jako važni tokom nedelje.  Pokušajte da ne sitničarite sa njima i analizirate neke njihove ranije postupke. Oni su uvek tu i uz vas!

Lav –  Samo malo budite tiši i spustite ton kad nekome nešto pričate, probajte bar, čuju vas svi verujte mi! Elokventnost vam ne manjka i ako ste glumac na sceni ili pevač, odlično, vičite, ovako ne morate baš!  Odličan period za pregovore o poslu, ubuduće možda i nekim novitetima.  Ljubav vas muči toliko da možete od toga da se razbolite. Šta mislite da progutate ego i prvi priđete i predložite nešto za oboje? Predlažemjedan miran razgovor u dvoje.

Devica  –  Naveliko u glavi pravite planove za narednu nedelju. Mislim da to radite svake noći pre nego štozaspite tako da ne znam što vam uopšte pišem prognoze? Obratite pažnju, na poslu, u razgovorima sa nadređenima, ne povisujte ton i ne pokazujte nervozu.  Sa partnerom ne cepidlačite za kupljene stvari van troškova koji su predviđeni. Partner želi da bude lep za vas da vas oraspoloži i izbaci računanje iz glave. Uživajte i ne  ljubomorišite.

Vaga – Sve partnerske veze su na klackalici. Razmišljate kako da sve dovedete u red a da pri tom vi ne budete oštećeni.  Snaga vam je usmerena ka ličnim ciljevima a strategija ka partnerskim. Verujem da  imate želju da  sa svima ostanete u dobrim odnosima da o vama svi imaju lepo mišljenje, da vam se dive na gracioznosti postupaka. Kako je vama sa vama? Kakav vam je pogled u ogledalo? Ako vama odgovara taj odraz onda nastavite da taktizirate i spremate sebi sigurnost.

Škorpija –  Donosite odluke i zaključke i javno govorite o tome. Iako tvrdoglav stav, iskren je. Kod vas se čovek često može zapitati da li je iskrenost ili  lukavstvo u pitanju? Istinom sečete i sebe ali vam to ne smeta i kao da uživate u bolu drugih. Ovoga puta je prednost što ne ćutite već glasno govorite pa kako se ko snađe. To vam je i cilj.  Sredinom nedelje će vam se pomešati obaveze i ljubav. Saplešćete se o sopstvenu zamku istine. Pad, kao i podizanje, neće biti prijatan.Potrudite se da svoje nezadovoljstvo ne širite. Nikome ne dozvoljavate da vam pomogne a u njemu kao da uživate. Ne kidajte i ljude oko vas.

Strelac – Dobijate šansu da nešto uradite za svoju budućnost, iskoristite je! Materijalna situacija vam je loša i nema skorijeg izgleda za poboljšanje, stoga ovu šansu ne propuštajte. Možda bude nerpistojna ponuda ali ne i nelegalna pa vidite da li vam vaš moral dozvoljava da nešto zaradite.  Emotivno vam predstoji miran period pun ljubavi što vama trenutno nije dovoljni jer vam je prazan džep ali bar sa neke strane  možete biti mirni i opušteni.  Obratite pažnju na člana porodice nešto nepredviđeno se može desiti pa otvorite oči.

Jarac – Nedelja u kojoj vaše čuveno strpljenje i  kotrola nad sobom a i ljudima doći do izražaja. Dugo odlažete rešavanje nekih situacija posebno emotivnih i u narednoj nedelji ćete imati priliku da to rešite na miran način ali će vas hrabrost napustiti i ostaćete na istom. Navike od vas prave slabo biće iako to niste, samo se lako navikavate na sve tražeći sigurnost. Te navika ne isključuje bol, ali ga trpite. Teško je vama sa sa vama…

Vodolija –  Stara, dobra, proverena prijateljstva će vam ulepšati narednu nedelju. Imaćete dosta razgovora sa prijateljima, poverljivih, nimalo lakih ali vama za prijatelje ništa nije teško. Nakon svega sa vama se sve završi lepo.  Na poslu ćete morati da povisite ton da bi vas čuli i razumeli jer do sada nisu. Ljubav će vas hteti i to ona zabranjena od koje vi bežite jer volite čista posla.  Vi ste od onih koji više slušaju prijatelje a manje pričaju o svojim problemima. Podelite ovo sa nekim, čujte još nečije mišljenje.

Ribe –  Naporna radna nedelja je pred vama. Od vas se očekuje da radite i nemate vremena za druge stvari. Misli i maštu vam ne mogu oduzeti i to vas održava normalnima. Pesimistički ste raspoloženi. U vama tinja strast prema nekome a niste spremni da učinite prvi korak. Čekate da vam se ljubav desi, da vas neko primeti, da vidi u vašim očima želju… Ništa vam neće faliti da ohrabrite drugu stranu ako već nećete da učinite prvi korak. Da li ste sigurni u svoju želju ili je to opet samo plod mašte pa zato ne činite prvi korak?

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *