Londonska olimpijska moda i suveniri

London je imao par godina vremena da se pripremi za prestižan i za ceo svet važan sportski događaj, Olimpijske igre 2012. i pored otvaranja koje je bilo spektakularno i koje je pokazalo svu moć novih tehnologija, velika pažnja je, pored spotistima, posvećena  i gostima, onima koji će posetiti ovaj grad za vreme igara i naravno potrošiti novac na suvenire, modne detalje, uspomene na grad i ove Olimpijske igre.

Olimpijske igre su za celu zemlju predstavljale priliku da još vise brendiraju svoje već poznate institucije, objekte  i simbole. Njihova zastava se smatra najpoznatijom zastavom na svetu zbog kolonijalne prošlosti Engleske, često je korišćena u modi, umetnosti, dizajnu i marketing pa je i sada iskorišćena u iste svrhe.

Kraljičin jubilej koji se ove godine poklopio sa igrama dodatno je inspirisao dizajnere, pogledajte šta sve mogu oni koji su ovih dana u Londonu da kupe i ponesu kući.

Razni proizvodi imaju limitirano izdanje pa možete zamisliti koliko koštaju. Jednim od najzanimljivijih i najmaštovitijim proizvodima smatra se kolekcija lakova za nokte u bojama zlata, bronze i srebra, bojama olimpijskih medalja.

Lulu Ginis
Aleksandar Mek Kvin
Camomilla Milano

Loriblu

 

Foto u zaglavlju – Svarovski narukvice

Izvor: Siamo Donne

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *