FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 30. 07. do 06. 08.2012.

Ovan –  Mnogo toga što vam je bilo nejasno prethodnih meseci tokom nedelje bi trebalo da se razreši, prvenstveno vezano za vašu karijeru a potom i za emotivno bračne veze.  Karijera bi trebalo da krene na bolje i da se vaše zamisli ostvare. U vezama se sve nešto vraća unazad nikako da krene  napred. I tu imate tendeciju da budete vođa, međutim vi slabije od sebe ne podnosite a jači vam neće dozovoliti da dominirate. Ne pokušavajte i ne vraćajte se ne početak.  Znam da ćete pokušavati ali treba da budete svesni da osoba koja je sa vama nije ispod vas ni intelektualno ni emotivno. Takvu volite i sad izvolite.

Bik – U vašoj porodici sećanja zauzimaju važno  mesto. Postoje neki trenuci koji se vraćaju i koji vas drže na okupu . Vama to prija ali obratite pažnji i na ukućane da li prija i njima. Neki bi da ćute o tome. Tokom nedelje ćete trošiti novac više nego što ste planirali i to će vas kao i uvek užasno nervirati.  Prenećete to raspoloženje i na posao što nikako nije dobro. Ovo će biti nedelja u kojoj ćete slabo gledati i čuti ljude oko sebe.  Nadam se da nećete zažaliti na kraju.

Blizanac –  Vas realnost slabo dotiče ovih dana. Misli su vam u maštanjima i nerelanim situacijama. U svim prilikama se trudite da budete prvi i najglasniji bez obzira šta pričate,, ali svi moraju da se okrenu da vas čuju. Druženja, sklapanja prijateljstava, izlasci, to je ono što vam prija i to radite. Ako vam je tako dobro i nikoga ne ugrožavate, odlično. Pazite se, na poslu može doći do problema i zastoja koji vam mogu naneti štetu. Ne oslanjajte se na pomoć kolega, lažna je, uradite sve sami.

Rak  –  Sav nedostatka ljubavi koji osećate kompenzovaćete trošenjem novca i kupovinom stvari koje vam i jesu i nisu potrebne. Imate želju da nešto date i da nešto uzmete, uzimanje – davanje vam nedostaje. Ako vas to čini na trenutke srećnima, trošite i kupujte šta vam je  volja ali ne morate u najskupljim prodavnicama, šetajte ima i jeftinijih stvari. Kao da vam je marka nečega statusni simbol. Znate da nije i obuzdajte se.  Želite da se osećate promenjeno, da sebi dokažete da ste drugačiji. To se ne pokazuje na taj način. Za promenu izađite negde sa društvom. Pokažite garderobu i upoznajte nekoga.

Lav – Tražićete načine da povratite stari sjaj u društvu, na poslu, u ljubavi. Videćete neke izmišljene neprijatelje i imaćete utisak da vam neko ne dozvoljava a da uspete. U suštini ste trapavi i netaktični. Sve biste ne gurku i glasno da svi vide i čuju vaše zamisli. Time samo odbijate ljude oko sebe. Vaš sjaj se nigde nije ni ugasio nego ste vi nezadovoljni sobom i pokušavate da budete u centru pažnje na pogrešan način. Fine stvari se rade u tišini a rezultati govore za sebe.  Budite na poslu tiši a produktivniji to vam je primat u ovoj nedelji. Ostalo radite kako morate i umete.

Devica  – Sva partenersak poslovanja će biti neizvesna i teža za rešavanja, ne oslanajti se na partnera nego na sopstvene procene i proračune. U suprotnom, mogući gubici. Većini pripadnika ovog znaka će nedostajati organizacija u svim segmentima života.  Poslovanja, druženja, odvajanje novca za obaveze, obična kupovina…  sve će biti neuobičajeno za vas. Kao da ste negde izgubili kompas. Ne nervirajte se,  prolazno je stanje i imate priliku da osetite kako živi veliki broj ljudi pa sebi više nećete dozvoliti gomilanje nepotrebnih organizovanja u glavi. Ne morate vi baš sve da osmislite i izanalizirate. Gledajte sebe a drugima prepustite da žive kako umeju.

Vaga –  Pokušajte da tokom nedelje ne obećavate ništa i ne sklapate nikakve dogovore, bilo pismene bilo usmene.  Najviše one koji imaju veze sa porodicom. Nećete imati koncetraciju i bićete nesigurni u svoje reči. Ako neko bude tražio obećanje od vas, ne lažite nego izvrdajte onako kako samo vi umete.  Za sve ostale akcije ćete imati snage i volje, iako po pitanju vaše karijere nije najstabilnija situacija ,verujete u sebe, vi sve možete. Snaga volje će vam biti potrebna i za završavanje poslova jer će se neki vraćati kao loše odrađeni. Naoružajte se strpljenjem.

Škorpija  –  Snagu izvlačite iz petnih žila, razmišljate na stari način i pokušavate da odradite nove poslove i da se snađete u novim siutacijama.  Takva situacija je i u bračnim i partnerskim odnosima uopšte. Intuicija vam je zaspala a bez nje se ne snalazite. Porodica je bezrezervno uz vas i dopustite im da znaju šta vam se dešava,  mogu vam pomoći nekim običnim stvarima da se osetite bolje. Cenite njihovu pažnju u tanjiru, nameštneom krevetu, jutarnjoj kafi … to su sitnice kojima žele da vam pokažu da su uz vas i da vas vole. Otvorite im se pa makar vas i ne razumeli onako kako vi mislite da treba ali neka učestvuju, nikada se ne zna ko vam može dati snagu ili ideju da završite ono što morate.

Strelac  – Pred vama su duboka razmišljanja. Neke stavove prema vašim najmilijima morate da promenite. Negde ste grešili i davali previše slobode i razumevanja a sačekalo vas je razočaranje. Imaćete želju da sve uradite po kratkom postupku, hirurškim rezom, ali to je nemoguće. Prvo, emotivno ste vezani, a drugo –  vi ste napravili grešku  jer ste verovali. Studiozno i taktički menjajte postupke, stavove i mišljenje. Tek kada budete dobro i duboko razmislili krenite u realizaciju. Čeka vas promena na ličnom planu a potom i prema najmilijima. Samo budite dosledni i ne odustajte.

Jarac – Dobićete dodatna zaduženja na poslu što će kod vas izazvati nezadovoljstvo.  Volite da radite ali ne podnosite kada u vama vide jedinog radnika. Ako radite sa papirima, ugovorima proverite sve više puta jer su moguće greške a vama koncetracija neće biti najsjajnija.  Isto tako, slanje ugovora i čekanje istih će kasniti i to će vas nervirati jer ne volite da stojite u mestu. Nema drugog izbora,  moraćete.  Moguća udvaranja na poslu od strane kolege. Vi to ne podnosite jer smatrate da je radno mesto samo za rad, ne mogu vas ubediti u suprotno.  Možda da ipak popustite posle radnog vremena.

Vodolija – Imaćete želju da budete buntovni  a ujedno i sami. Koliko god da volite haos i gužvu postoje dani, a takva će biti i ova nedelja, kada želite mir i samoću. Bunt prema obavezama,  svim onim nužnim stvarima od kojih i sa kojima se živi. Jednostavno vam je potrebna sloboda. Potrebna vam je voda, more ili reka da se osamite. Nađite u svom gradu takvo mesto ili otputujte negde sami, odmorite se od obaveza i napunite baterije. Potrudite se da sve za sobom ostavite razjašnjeno da se ne bi vaša okolina bunila ili uplašila. Samo budite iskreni i direktni kako samo vi to umete, objasnite da vam  je samoća potrebna i da to niko ne treba da prihvata lično.

Ribe –  Vaša maštanja su na dobrom putu da se ne ostvare. Nadali ste se i verovali da ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli, naivno kao u uvek, a od svega će ostati čekanje na novu priliku.  Uradite nešto korisno za svoje zdravlje i porodicu. Bilo bi dobro da obavite rutinsku kontrolu kod lekara što već vrlo dugo odlažete.  Uz porodicu ne možete da maštate ali ih uvek imate iako to vama ako nemate svoju ljubav malo znači, tačnije ne ispunjava vas.  Učinite za njih neku lepu stvar. Nekada možete biti sebični jer ne mislite toliko na njih, toliko ste u svom svetu sanjarenja, a oni se tada osećaju odbačeno.  Kupite im nešto, izađite sa njima… Učinite ih srećnima.

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *