Kristijan Labutin cipele za modernu Pepeljugu

Na jesen će ponovo biti izdati klasični Diznijevi crtani filmovi, ali ovoga puta na Blu-ray diskovima. Povodom toga, čuveni dizajner cipela, Kristijan Labutin, dizajnirao je Pepeljugine cipele, odnosno cipele zu Pepeljugu, inspirisan istoimenim crtanim filmom,  napravljene od čipke i kristala na kojima se nalaze dva leptira prekrivena, jedan na vrhu cipele, drugi na peti.

San svake devojčice je da ima staklene cipele kakve je imala Pepeljuga, a san svake devojke da se pojavi princ na belom konju koji će na njeno stopalo navući cipelu koja je stvorena samo za nju, rekli su iz kompanije Dizni, pa kako to ne bi ostao samo san, organizovali su konkurs – Koja Pepeljuga će nositi cipele Kristijana Labutina.

Konkurs traje od 11. jula do 26. avgusta, za koje vreme devojke treba da šalju slike garderobe inspirisane bajkom Pepeljuga koja će se slagati uz ove cipele. Pobednica će dobiti ove jedinstvene cipele i tako dobiti i priliku, kažu organizatori, da se oseća kao prava princeza.

Finalno veče na kome će učestvovati deset finalistkinja koje odabere žiri, održaće se 14. septembra u Milanu kada će biti izabrana pobednica.

Pozivajući sve devojke starije od 18 godina da učestvuju na ovom konkursu, organizatori upozoravaju – mi vam ne možemo pokloniti princa na belom konju, ali možemo cipele.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *