“Osveta Prade: Povratak đavola” – nastavak bestselera „Đavo nosi Pradu“

U javnost je procurila vest da će se uskoro u prodaji naći druga knjiga autorke Loren Vajsberger, nastavak bestselera “Đavo nosi Pradu”, pod nazivom “Osveta Prade: Povratak đavola”. Prva knjiga  dostigla je svetsku popularnost zahvaljujući filmu snimljenom po romanu i pod istim nazivom u kome je glavnu ulogu igrala Meril Strip.

Mediji nagađaju da se filmski studiji utrkuju kako bi otkupili prava na snimanje nastavka ovog filma i da će glavnu ulogu ponovo dobiti Meril Strip imajući u vidu da se u novoj knjizi pojavljuju isti likovi, međutim, glumica je izjavila da je niko nije kontaktirao u vezi filma. Bez obzira na to, svi se slažu da niko ne bi bio bolji u ulozi hladne urednice modnog magazina koja vlada svetom visoke mode.

Lik Mirande Prisli, glavnog lika prve knjige i filma inspirisan je direktorkom američkog Voga Anom Vintur, ženom koje je na vrhu najuticajnijih ličnosti u svetu mode. Film “Đavo nosi Pradu” imao je premijeru 2006. godine i ubrzo je poneo titulu kultnog filma koji se bavi surovim svetom modnog biznisa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *