Home / Kafa sa tetkom / Moda na plaži
Moda na plaži

Moda na plaži

Svakog novog leta nam je neophodan bar jedan novi kupaći kostim, jer se prošlogodišnji obično iskrza od slane vode i izbledi od sunca.  Kada je moda u pitanju, ona se kod kupaćih kostima sporo menja, obično se oni prošlogodišnji trendovi zadrže još jednu ili dve godine. Međutim, svako novo leto donese i po neki novi trend.

Bez bretela

Kupaći kostimi bez bretela su apsolutno trendi ove godine, a posebno oni čiji gornji i donji deo nisu u istoj boji. U slučaju da kupujete kupaći u onim radnjama gde niste u obavezi da kupite i gornji i donji deo, već možete da birate, to vam daje bezbroj zanimljvih kombinacija. Gornji deo može biti šaren ili na prugice, a donji može biti u jednoj od boja koja se nalazi na gornjem ili u istom dezenu. Ukoliko ne volite šarene kupaće kostime, onda su beli, crni (za preplanuli ten) i žuti najbolji izbor ove godine. Ovakvi kupaći kostimi su pogodni za male i grudi srednje veličine.

Ukrštene bretele

Ono što važi za kostime bez bretela, važi i za ove sa ukrštenim bretelama.  Ovi kostimi postaju sve popularniji, jedino što je kod njih nezahvalno je to što se ukrštaju preko dekoltea i ostavljaju tragove a to nije pogodno kada nosite otvorene majice. Njih je dobro imati u rezervi, ili za bazen, što je slučaj i sa jednodelnim.

Mornarske i pastelne boje

Bela, crvena i plava su svakako boje koje su uvek popularne i asociraju na mornare. Ne moraju biti samo na prugice, već to mogu biti različite kombinacije  ovih boja. Pastelne boje lepo stoje kada pocrnite ali I ako ste beli jer ne odražavaju veliku razliku između boje kože i kostima.

Retro

Kada se kaže retro kupaći kostim, svi se setimo onih dubokih kostima koji su se nosili devedestih godina i ranije. Ova moda se vraća, ali nije odgovarajuća ukoliko vam je bitno da lepo pocrnite jer će pokriti veliki deo bokova i zadnjicu.

Kostimi sa raznim detaljima

Pod detaljima se podrazumevaju prstenovi umesto vezivanja, karneri, viseće trake i još mnogo toga. Ukoliko vam je važno da na plaži izgledate što atraktivnije onda su ovi kostimi pravi izbor jer privlače pažnju. Imajte u vidu veličinu prstenova i ostalih produžetaka koje mogu imati, da ne biste došle u priliku da imate smešne bele tragove po telu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*