Home / Kafa sa tetkom / Metode numerološkog predviđanja – I
Metode numerološkog predviđanja – I

Metode numerološkog predviđanja – I

Sada  kada znamo kako se izračunava bioritamski broj, možemo konačno preći na metode predviđanja jer je on polazna tačka za određivanje i prognozu perioda koji nas očekuje. Još jednom bih ponovila da je bioritamski broj osnovna energija pomoću koje se nosimo sa životom. Lični broj jeste onaj koji određuje našu sudbinu, ali da bi se stiglo do njega i iskoristio maksimum koji on pruža treba puno iskustva i borbe.  Zato se većina predviđanja bavi izračunavanjem na osnovu bioritamskog broja jer on predstavlja  naše ponašanje i naše navike.

U numerologiji se rade proračuni i prave prognoze na osnovu kojih možemo znati šta možemo očekivati od godine koja je ped nama, kakav nam je idući mesec, da li će nas sreća pratiti u narednoj nedelji i, na kraju, kakav  nam je danas  dan? Kao što se  do sada radilo sa ciframa od jedan do devet kod izračunavanja ličnog i bioritamskog broja, tako se i dalje nastavlja, imamo cikluse od devet godina, od devet meseci, devet nedelja i devet dana. Ovog puta biće reči o godinama ali skrećem pažnju da su ovo ipak okvirne prognoze, dosta stvari možete očekivati ali treba znati da svaki broj ponaosob prima na drugačiji način broj godine u kojoj se nalazi. Nije teško zaključiti da energetski jači brojevi poput jedinice i devetke za nijansu blaže osećaju,  recimo, godinu u broju sedam od  jedne dvojke.

Lična godina se izračunava tako što bioritamski broj saberemo sa tekućom godinom, što bi na konkretnom primeru ovako izgledalo: 15.05.1995. – bioritamski broj se dobija: 15+5=20, i kako se sve svodi na jednu cifru dobijemo sledeće: 2+0=2, znači da je bioritamski broj ove osobe 2. Tekuća godina u kojoj smo je 2012. i nju svodimo na jednu cifru, to bi  u ovom slučaju bio broj 5. Dalje sabiramo 5+2=7,  i na kraju dobijamo da je lična godina godina u kojoj se  osoba nalazi – godina broj 7.

Godina u broju 1

Ovo je početak devetogodišnjeg ciklusa, zato i jeste godina koja je najbolja za početke. Vreme u kome je najbolje da razmišljate prvenstveno o sebi, o svojim potrebama, željama i ambicijama. Sve što ste odavno sanjali da uradite a okolnosti vam nisu dozvoljavale sada počnite i videćete kako se situacije koje vama idu u korist same nameštaju. Potražite novi posao ako ste nezadovoljni starim, možete početi neke samostalne projekte, zašto da ne? Privatan život svakako polako  dovodite u red i sve veze , bilo emotivne ili  prijateljske, koje su započete u ovoj godini, mogu biti plodonosne i korisne. Ali mora se na početku nešto podvući i upamtiti, svaka godina nosi određene karakteristike novog ali ova vuče repove iz prethodne godine, koja je u broju devet i koja je ujedno i godina završetaka . Tako da se nemojte čuditi ako vam sve ovo do sada napisano ne liči na godinu jedinice jer se u prvoj polovini godine borite sa nekim stvarima iz prethodne godine. Mogu vam se stare ljubavi vraćati u život ako niste rasčistili sa njima, problemi na poslu – ako vam se nikako ne da da promenite firmu i slično. Savet je da se manete sentimentalnosti, da dobro razmislite šta je najbolje za vas i hrabro krenete jer ovakve šanse za povoljnim promenama neće vam se skoro ukazati.

Godina u broju 2

Kada tako u zaletu i puni elana iz prve  uletite u godinu broj 2, možete biti malo zbunjeni jer nešto to sada i ne ide tako lako. Došlo je vreme da se pokaže koliko su sve vaše ideje i projekti građeni na realnim osnovama i kako okolina gleda na to. Ne možete dalje sami terati svoje a da se ne osvrnete na vaše najbliže, ne samo privatno već i na ljude sa kojima poslovno sarađujete. Ako ste negde natrčali na izraz sudbinske godine e to vam je ova, nije jedina ali je najjača. U ovoj godini nema samostalnog rada, pre svakog svog koraka najpametnije je svoje misli i planove obrazložiti saradnicima i partnerima pa tek uz dogovor sa njima pristupiti realizaciji. Isto tako, pre  samog iznošenja ideja prvo dobro sami razmislite o mogućim preprekama i problemima. Mnoge stvari će vam se izdešavati mimo vaše volje jer u ovoj godini, za razliku od prošle, ništa ne zavisi od vas, situacija je najjednostavnije rečeno promenljiva i zato se  savetuje oprez. Ovo ne znači da ova godina obiluje  lošim, naprotiv neke od sudbinskih i pravih ljubavi se dese baš u ovoj godini, samo treba imati strpljenja i stvari će već krajem godine leći na pravo mesto, negde će biti dobitaka, nešto će otići u nepovrat, ali tako je trebalo da bude. Budite oprezni i sa materijalnim stvarima, novac prosto klizi iz ruku i najpametnije je da ga u ovoj godini najviše čuvate od sebe.

Godina u broju 3

Kada krajem prethodne godine stvari legnu na svoje mesto u ovoj godini osećate ogromno olakšanje i ponovo se punite optimizmom i pozitivnom energijom. Ovo je godina kada ste u nekom euforičnom raspoloženju i ništa vam nije teško. Ponovo se otvaraju mnoga vrata i pojavljuju nove šanse, novi ljudi ulaze u vaš život, ali pre nego što im poklonite bezrezervno poverenje malo ih testirajte, to što vam se smeše i nude pomoć ne znači da su svi dobronamerni, trenutno mnogo smutljivaca ima u vašoj okolini.  Nemojte se ni puno opterećivati, najvažnije je znati da ako čovek razmišlja pozitivno on najčešće i privlači takve stvari u svoj život. Povoljne prilike vam padaju pred noge ali odmah skrećem pažnju i da je ovo godina kada ume  da se preteruje i treba uvek  na kraju uma imati malo ozbiljnosti da bi se iste prilike pretvorile u dobre šanse koje treba iskoristiti jer je i ovo godina kada možete uzeti najbolje od života. Ovo je i godina ljubavi, kako već ružičasto posmatrate svet oko sebe čudno bi i bilo da se ne zaljubite ali koliko je to ozbiljno i pravo vreme će pokazati,  najbitnije je što će vama biti lepo i što ćete se ponovo osećati voljenim i posebnim. Kada se na kraju svede račun, ovo je godina koja je obeležena međuljudskim odnosima i vrlo često se, nažalost, dešava da u ovoj godini dođe do kraja i rastanka sa nekim ljudima koje smo smatrali prijateljima za ceo život.

Godina u broju 4

Ovo je godina u kojoj zavrćete rukave i radite. Ničeg drugog nema, samo rad i ozbiljnost, nisu dopušteni nikakvi propusti, disciplina i danonoćni rad je jedino što može proći. Prepušteni ste sami sebi i ne bi valjalo drugačije jer vi sami možete sebi isplanirati i organizovati i posao i vreme. Ako ste kojim slučajem u privatnom poslu, ovo je godina za pamćenje, radićete više nego ikada ali pare videti nećete, najbolje je u toj godini samo ulagati. Vodite računa o svakom svom potezu, nikako se nemojte oslanjati na sreću, kako je ovo saturnovska godina možete debelo platiti svaku grešku. Što se tiče emotivnog života i on je pod velikim pritiskom jer od silnih obaveza nemate vremena za opuštanje i ne mali broj veza strada baš u ovoj godini. Znate kako, koliko god bilo teško i neizdrživo stisnite zube, povlačite pametne i dobro isplanirane poteze i samo radite i radite, tako mora, videćete na kraju da je tako i najbolje. Sve što ste propustili ili izbegavali prethodnih godina da uradite, ove vam dolazi na reviziju ili naplatu. Opet vodite računa o novcu jer ga nikako neće biti, svaka vaša naplata rada će kasniti a dugove ćete morati regulisati. Nekome ova godina donese i proširenje posla ali samo pod uslovom da su prethodnih godina bili disciplinovani u vredni. Ova godina koliko god se činila trenutno teškom može se kasnije pokazati vrlo plodonosnom i mnogi će od nje, pod uslovom da su je muški odradili, živeti godinama od onoga što su u njoj posejali. Najbolja stvar koja se može desiti u ovoj godini, a koja nije mala, jeste rešenje stambenog problema,  dobra je za izgradnju kuća ili  podizanje stambenih kredita. Morate voditi računa i o zdravlju jer zbog mnogih sputavanja i stresa moguće je slabljenje organizma.

Autor: Dragana Živković numerologija2@gmail.com

2 comments

  1. Jos jednom pohvale 🙂
    Ja sam u godini br.6,ali za sada se stvari ne pokazuju onako kako bi jedna venera trebala da pruzi,mozda i zbog mog licnog broja 6,ali posto nije sve crno ili belo,onda i ne ocekujem previse 🙂

  2. Venera ume i da pretera po neki put 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*