KAMION RADOSTI STIGAO U STARU PAZOVU

U susret Evropskom prvenstvu u fudbalu, nesvakidašnji Coca-Cola karavanće tokom maja i juna obradovati građane širom zemlje

Coca-Cola „Kamion radosti“ koji je obišao mnoge zemlje sveta povodom predstojećeg Evropskog fudbalskog prvenstva EURO 2012, stigao je i u našu zemlju. U Beogradu je započeo svoje putovanje, nastavio u Pančevu i Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, a nakon Stare Pazove nastavlja putovanje u okviru kog će u naredna dva meseca obići još 15 gradova u Srbiji i obradovati brojne ljubitelje fudbala i ovog čuvenog napitka.

Kamion radosti se u Staroj Pazovi sa građanima susreo u Kući fudbala povodom proslave Dana fudbala u okviru manifestacije Coca – Cola kup u kojoj su učestvovali đaci osam osnovnih škola iz Batajnice, Nove i Stare Pazove, Vojke i Starih Banovaca, kao i brojne poznate ličnosti.  Ovaj specifični kamion predstavlja pravu atrakciju i iznenađenje za prve tople dane, a nebrojeni učesnici su okušali sreću pritiskom na specijalno dugme. Coca-Cola „Kamion radosti“ je dodelio brojne nagrade u napicima i drugim zanimljivim poklonima kao što su majce, kape, fudbalske lopte, skejtbord, naočare za sunce, frizbi – idealni rekviziti za predstojeće leto i vreme u prirodi.

„Kamion radosti“ će osim Beograda, Pančeva, Novog Sada, Subotice, Zrenjanina i Stare Pazove, tokom maja i juna obići i ostale gradove: Smederevo, Kragujevac, Zaječar, Jagodinu, Paraćin, Ćupriju, Niš, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Valjevo, Šabac, Loznicu i Novi Pazar.

Ovo je samo jedna od akcija kojom će kompanija Coca-Cola doprineti širenju „fudbalske groznice“ i podeliti radost i osveženje, kao sponzor EURO 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *