Home / Kafa sa tetkom / AIK BANKA PREDSTAVILA MASTERCARD PAYPASS™ PLATNI STIKER
AIK BANKA PREDSTAVILA MASTERCARD PAYPASS™ PLATNI STIKER

AIK BANKA PREDSTAVILA MASTERCARD PAYPASS™ PLATNI STIKER

Novi tehnološki lifestyle gedžet – besplatan i odmah dostupan stiker koji omogućava da kupovina traje duže, a plaćanje kraće

U korak sa poslednjim svetskim tehnološkim trendovima, AIK Banka je juče,  prva u Srbiji, svojim korisnicima omogućila plaćanje putem MasterCard PayPass™ platnog stikera. Pored toga što je besplatna i odmah dostupna, ova beskontaktna nalepnica ljubiteljima šopinga svakodnevna plaćanja čini jednostavnijim, bržim i sigurnijim. Program na zvaničnom predstavljanju ovog platnog aksesoara vodila je Marija Kilibarda, novinarka TV Prva, a zvanice iz sveta medija, biznisa i javnog života imale su priliku da prve isprobaju ovaj gedžet koristeći svoj promotivni PayPass™ stiker i da osvoje neku od lepih nagrada.

Gabriel Gita, menadžer za razvoj poslovanja kompanije MasterCard Europe

MasterCard PayPass™ platni stiker je vezan za besplatan tekući račun u AIK Banci i novu MasterCard Debit karticu, koja pruža sve pogodnosti MasterCard programa. Ovaj novi vid plaćanja ljubitelji dobre kupovine trenutno mogu koristiti na oko 1.000 prodajnih mesta u Srbiji i više od 400.000 mesta u 36 zemalja širom sveta.  AIK Banka ubrzano razvija svoju prihvatnu mrežu i redovno će informisati korisnike o novim mogućnostima korišćenja ove tehnologije.

MasterCard PayPass™ platni stiker predstavlja moderno dizajnirano i pre svega praktično sredstvo plaćanja. PayPass™ stiker izuzetno je malih dimenzija, pa se može zalepiti na bilo koji predmet koji korisnik stalno nosi sa sobom, poput mobilnog telefona ili priveska za ključeve. Zasnovan je na beskontaktnoj tehnologiji koja plaćanje omogućava prislanjanjem nalepnice na PayPass™ čitač, čime se vreme transakcije skraćuje i do tri puta u odnosu na gotovinska ili plaćanja drugim platnim karticama.

Dejan Tešić predstavlja MasterCard PayPass™ Platni stiker

Prednost ovakvog vida plaćanja je i veći stepen sigurnosti koju pruža, jer se prilikom plaćanja korisnik ne odvaja od svog platnog stikera. Apsolutna bezbednost primene stikera, postiže se verifikacijom PIN koda svake transakcije koja je veća od 2500 dinara. Nakon obavljanja transakcije, nema uobičajenog potpisivanja slipa, što proces plaćanja dodatno skraćuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*