Home / Kafa sa tetkom / Topli sendviči iz rerne
Topli sendviči iz rerne

Topli sendviči iz rerne

Idealni su jer se mogu pripremiti ne samo kad ima svega u frižderu nego i kad nema takoreći ničega. Odličan način da se iskoristi stari hleb, a u frižderu se uvek nađe po neko jaje, sir, kajmak ili pavlaka, po neko parče šunke i sve se to može pomešati i pretvoriti u ukusan doručak.

Treba vam onoliko parčića  hleba koliko vas ima i koliko parčića ko može da pojede. Ja obično koristim crni hleb. Umutim 2, 3 jaja, dodam sir i umutim kao za pitu sa sirom. U to naseckam nekoliko parčića šunke i to je to. Namažem preko hleba i stavim u zagrejanu rernu da se zapeče. Za  desetak minuta budu gotovi. Divno mirišu, fil se obično topi a korica hleba krcka. Uz jogurt ili kiselo mleko neka počne novi dan.

Gordana Radojković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*