www.amando.it
www.amando.it

Proleće na noktima

Proleće je, bez obzira što je ovih dana pomalo tmurno i kišovito, najzad u svom punom zamahu, sve zeleni i cveta, utiče na bolje raspoloženje, a budi i volju da tamne, zimske boje zamenimo veselim, prolećnim bojama.

Ženama je oduvek, pored toga koliko im je važna garderoba, važno i da imaju lepe i negovane ruke što podrazumeva i negovane i nalakirane nokte.

Sve boje koje se preporučuju za ovo proleće, preporučuju se i za nokte, ali ono što je novina su kontrastne i jarke boje.

Francuski manikir koji je već godinama popularan a čije su osnove bež i bela boja, ovog puta zamenjuju kombinacije žute i zelene, crvene i crne, plave i žute, roze i žute, narandžaste i žute.

Foto: bellezza.estetica.it

Onim najhrabrijim ženama preporučuje se spektar duginih boja, deset lakova za deset noktiju na prstima, ili deset nijansi jedne boje. Naravno, vodite računa za koje ćete prilike ovako nalakirati nokte, da slučajno ne odete na poslovni sastanak sa noktima lakiranim različitim bojama.

Ako volie da šarate po noktima, sveće koje je i ovog proleća moderan dezen slobodno prenesite i na nokte, ali slobodno eksperimentišite i sa geometrijskim oblicima. Ako vam ovo teže ide, napravite šablone od papira i krenite u avanturu.

Foto: bellezza.pourfemme.it

Što se dužine noktiju tiče, kao i ranijih godina, dugi nokti nisu u modi, opredelite se za srednju dužinu.

Foto u zaglavlju: amando.it

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *