Home / Kafa sa tetkom / Prijavite se za učešće na Soft Skills Academy
Prijavite se za učešće na Soft Skills Academy

Prijavite se za učešće na Soft Skills Academy

Ukoliko još uvek niste isplaniralia šta ćete raditi od 17. do 21. aprila, evo jedne sjajne preporuke, prijavite se za učešće na Soft Skills Academy!

Ako ste student nekog od beogradskih fakulteta, ovo je prava prilika da unapredite svoje komunikacione i prezentacione veštine, umeće rada u timu, liderske veštine, upravljanje vremenom, poslovnu komunikaciju i mnoge srodne veštine, koje se sve nazivaju „mekim“.

Zašto je ovo važno?
Zato što danas fakultetska diploma nije više stvar prestiža, već potrebe. Neformalno obrazovanje i vannastavne aktivnosti su ono što će izdvojiti kvalitetnog kandidata za posao od konkurencije. Kompanijama više nije bitna samo diploma, već i način koji ljudi usavršavaju sebe tokom školovanja. Naime, svaka kompanija mora svoje zaposlene da nauči šta je poslovna komunikacija i rad u timu, ali ako oni vide da vi već znate sve o tome, zašto ne bi zaposlili baš vas?

Koliko košta ovaj seminar i ko ga organizuje?
Seminar je besplatan! Verovatno se pitate kako je moguće da jedan ovakav seminar može biti besplatan?. Pošto studenti iz Udruženja studenata elektrotehnike Evrope (Electrical Engineering Students’ European Association- EESTEC) imaju priliku da ove treninge slušaju redovno, dok njihove kolege sa ostalih, ali i sa njihovog fakulteta nemaju, pre dve godine su došli na ideju da pruže priliku i ostalim studentima da se lično i profesionalno usavršavaju. U dogovoru sa sertifikovanim trenerima i uz pomoć kompanija, organizovana je prva „Soft Skills Academy“ 2010. godine.

Ko su učesnici Akademije?
Pedeset najboljih i najambicioznijih kandidata će biti polaznici Akademije.

Šta ćete vi dobiti učešćem na ovoj akademiji?
Pre svega, stećićete jedno neprocenjivo iskustvo, uspostavićete, kontakt sa najambicioznijim studentima beogradskih fakulteta i sa najprestižnijim kompanija u oblasti konsaltinga. Po završetku Akademije, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane kompanija učesnica, kao i CV suplement koji sadrži opise svih odslušanih treninga, koji se može priložiti uz CV pri konkurisanju za posao.

Ko će držati treninge?
Treninge će držati sertifikovani internacionalni Istek treneri, kao i predstavnici konsultantskih kuća i kompanija sa kojima EESTEC sarađuje.

Gde možete dobiti više informacija?
Na sajtu Soft Skis Academy možete pronaći sve što vas interesuje, a možda nije pomenuto u ovom tekstu. Ukoliko i pored svih ovih informacija imate nedoumica, slobodno se obrati nekom od organizatora događaja čiji kontakt možete pronaći na sajtu.

Kako da se prijavite?
Posetite sajt  i kliknite na dugme „Prijavi se!“. Brzo i jednostavno!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i usavršite sebe!

(Tetka podržava Soft Skills Academy, besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština namenjen studentima svih fakulteta u Beogradu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*