Home / Kafa sa tetkom / Slaganje ličnog broja 1 sa ostalim brojevima
Slaganje ličnog broja 1 sa ostalim brojevima
tungphoto / FreeDigitalPhotos.net

Slaganje ličnog broja 1 sa ostalim brojevima

Lični broj 1edan i lični broj 1

Evo odmah jedne sudbinske veze, ne baš idealne, ali je od svih ostalih sudbinskih ovo najpostojanija. Oboje vole uspeh i moć i zajedničkim snagama hrle ka njemu. Disciplinovani i praktični,  umeju da odrade posao i najčešće se ova kombinacija parova visoko kotira na društvenoj lestvici. Nema tu puno izliva nežnosti i ljubavi ali ne može se reći i da ne ugađaju jedno drugom. Njihova jedina ali i najgora mana je što neće da popuste jedno drugom pa se mogu blokirati, oboje su željni priznanja. U poslu su jako uspešni ali samo pod uslovom da jedna drugoj ukazuju poštovanje i odnose se ravnopravno.

Lični broj  1  i lični broj 2

Ovde jedinica dominira i vodi  vezu svojim akcijama i idejama. Dvojke su te koje prave balans i odrađuju „sitnice“. Više opstaju kroz ljubav, ukoliko dvojka pristane na potčinjenu ulogu dobija čvrst oslonac, a jedinica puno nežnosti i pažnje. Jako je loša za posao zato što jedinica voli sve sama da odrađuje a dvojka ne voli da se ističe. Idealno bi bilo da  jedinica pravi planove i ugovara poslove ali da pre toga traži savet  od dvojke koja ima nepogrešivu intuiciju i može da predvidi probleme unapred.

Lični broj 1 i lični broj 3

Zbir ova dva broja je četvorka i eto one karme o kojoj smo pričali. Jako su privlačni jedno drugom ali ne mogu dugo izdržati zajedno, trojka neće tako lako da popusti. Ozbiljna i odgovorna jedinica se ponekad umori i potrebno joj je malo zabave, niko nju bolje ne može da opusti od trojke. Za prolaznu vezu jedna od najboljih kombinacija, suprotnosti se privlače.  Za brak malo teže,  radi se o dve jake ličnosti, s vremenom trojku počinje da nervira uštogljenost jedinice, a jedinicama nije jasno kako je trojkama sve smešno?  Ovo je za posao, bez obzira na karmičku vezu, jako dobra kombinacija jer oba broja vezuje ambicija i ljubav ka novcu. Trojka ima bezbroj fantastičnih ideja, a jedinica sposobnost da ih praktično sprovede.

Lični broj 1 i lični roj 4

Najčešća kombinacija između ova dva broja je prijateljstvo, potom posao i tek na kraju ljubav. Oboje se odgovorno odnose prema životu i međusobno se poštuju, ali svako ima svoj način odrade. Četvorka je mnogo sporija i skromnija, ne razume zašto jedinica uvek hoće više i bolje, a jedinica nema živaca za statičnost četvorke i zato brzo odlazi dalje. Posao između njih dvoje se odrađuje bez greške i ako četvorka poštuje širinu jedinice, a jedinica ne zvoca četvorki, eto idealnih partnera. Ljubav je najteži spoj jer se neprestano vodi borba za prevlast. Najviše šansi za uspeh imaju muškarac jedinica i žena četvorka.

Lični broj 1 i lični boj 5

Ovde je ljubav u prvom planu a najmanje ima uspeha. U pitanju je samo prolazna strast, jedinici u početku jako prija intelekt i rečitost petice, a petica je oduševljena što je konačno našla partnera koji ima širinu kao i ona. Često se ta kombinacija završi brakom, ali kad zaljubljenost prođe jedinica ostaje razočarana u peticinu nestalnost i površnost. Obično u ovim vezama jedinica postaje žrtva u smislu da čisti sve propuste svoje petice ali da nikada za to neće dobiti zahvalnost. Kada je u pitanju posao tu su dosta dobar spoj gde je jedinica kao i uvek nosilac posla dok je petica zadužena za ideje i kreativnost. Kao prijatelji najbolje funkcionišu, uživaju  u razmeni ideja i u povremenom druženju.

Lični broj 1 i lični broj 6

Ova dva broja daju sedmicu što je u sinastriji loše i ovo uopšteno važi za svaku kombinaciju koja u zbiru daje sedam. To su veze u kojima vladaju jake emocije i seksualna privlačnost, ali to, nažalost, po pravilu vodi u patologiju. Jedinica voli slobodu i nezavisnost a šestica je jako romanična. Kada bi jedinica posvećivala malo više pažnje šestici i ugađala joj, ovo bi moglo i da potraje neko vreme. Radi se o dva suštinski suprotna bića koja se ne mogu p,rmeniti i onda se sva ona lepa osećanja pretvaraju u ljubomoru a ponekad i  mržnju. Poslovno udruživanje im se ne savetuje jer imaju sasvim suprotan sistem vrednosti. Nije da šestica ne voli novac nego je njoj ipak na prvom mestu harmonija što surova pravila biznisa nikako ne dozvoljavaju. Prijateljstvo može da opstane samo ako je u pitanju razmena iskustava koja se ne bave pitanjima intime.

Lični broj 1 i lični broj 7

Tako mnogo energije ima između ovo dvoje da i oni ponekad imaju osećaj da ih guši. Ukoliko nema kreveta koji miri nepomirljivo, eto čestih svađa i raskida. Jedinica koja je uvek aktivna i okrenuta praktičnim stvarima nema vremena da se opterećuje nervozom i zatvorenošću svoje sedmice. Oni koji opstanu i prevaziđu ove probleme imaju vrlo kvalitetnu vezu koja je ispunjena i duhovno i materijalno. Poslovni i prijateljski odnosi su jako dobra kombinacija, uz jedinicinu prodornost i sedmicinu duhovnost nema prepreke za njih.

Lični broj 1 i lični broj 8

Najbolja kombinacija za posao ali samo privremeno, to jest, dok su u pitanju zajednički interesi, na duže staze je neizvodljivo jer jedinica ima potrebu da drži sve pod kontrolom što osmicama nikako ne odgovara. Osmice su opuštene i nemaju samodisciplinu što može kod jedinice izazvati bes. Nikako ne davati osmicama da vode računa o novcu. Na ljubavnom planu bolje je da se izbegavaju ali ako i završe u braku važno je da uvek imaju prećutni dogovor da ne nerviraju jedno drugo  i da se nikada ne upuštaju u borbu oko moći. Osmica mora da shvati da je jedinica mnogo praktičnija i realnija, a jedinica mora ponekad da siđe sa trona i da „proguta“ osmicin sjaj i harizmu. Tu nema pobednika a onda su u stanju da unište ne samo sebe nego i sve okolo.

Lični broj 1 i lični broj 9

Jako moćno! Jedinica će davati ideje, donositi odluke i biti glavna, a devetka će da potegne malo više što se tiče samog posla. Devetka uvek više radi u bilo kojoj kombinaciji i recimo da joj jedinica dosta može olakšati život bar u vezi donošenja važnih odluka. Ukoliko je skladna veza u životu će steći dosta materijalnog i mnogo toga lepog proživeti. Ovo su ljubavnici, prijatelji, supružnici koji svoj odnos stalno usavršavaju, oni svakodnevno uče jedno od drugog. U protivnom, mogu jedan drugoga ozbiljno uništiti pa bi bilo preporučljivo da se sem prijateljskog kontakta – izbegavaju. Jedinica će početi vremenom da gunđa i kritikuje što kod devetke može izazvati inat, tako da dolazi  do rata u kome nema pobednika.

Autor: Dragana Živković  numerologija2@gmail.com

2 comments

  1. Dany
    Izgleda da za zenu jedinicu nema idealnog broja za ljubav…………:)……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*