creativedoxfoto / FreeDigitalPhotos.net

Sinastrija ličnog broja 5 sa ostalim brojevima

Petice najviše vole slobodu, nikako im ne treba uskratiti pravo na slobodno kretanje.  Lako se zaljubljuju i spremne su sve da podrede toj ljubavi ali to ne znači da će biti kraj vas dvadeset i četiri sata.  Moraju da imaju svoj svet u kome nema mesta za vas, što ne znači da vam nisu verne. Ali ako im se ukaže prilika i učini  da je neko drugi interesantan, teško da će mu odoleti. Logično je onda i zaključiti da im  u odnosu na ostale brojeve  treba više vremena da zavole i vežu se za jednu osobu. Jedno je sigurno, zbog svoje živahnosti, željom za avanturom i energije odaju utisak da su površne. Nije baš tako, one su najviše zaljubljene u život i u izazove koje on pruža, sve bi da probaju i osete. Kada naiđu na partnera koji sve to razume  verne su i odane. Spomenula bih još jednom da su ovo ljudi kojima su godine prijatelji, bar što se tiče fizičkog izgleda, kako vreme prolazi oni  sve bolje izgledaju.

Lični broj 5 sa ličnim brojem 5

Obostrana korist i uživanje, ova kombinacija je idealna jer se savršeno razumeju. Najbolja je za posao, ako su oba poslovna partnera petice vrlo brzo se ostvaruje zavidan profit. Samo, postoji jedan problem, kako se posao širi onda dolaze i  one dosadne i ustaljene svakodnevne obaveze a to nikako nije poželjno. Sreća što su svesni sebe i svojih mana pa se problem na kraju uspešno prevaziđe. Slično je i u ljubavi, interesantni su jedno drugome i dok je to na nivou zabavljanja nema zamerki. Međutim, brak je obaveza i požrtvovanost, prvih godina to funkcioniše ali samo dok ne upoznaju jedno drugo. Posle toga već počinju rasprave, samo dok se drugi svađaju oko novca i ozbiljnih problema, kod petica je najveći problem ko će otići do prodavnice, ko će oprati sudove, ko će ići deci na roditeljski i slično.  Doživljaj je posmatrati njihovu prepirku kao da je kraj sveta, ali kad se isprazne nastavljaju mirno kao da ništa nije bilo. Prijateljstva nema zato što su pomalo površni i neodgovorni, sem ako je u pitanju obostrana korist. Kada se sve pogleda , samo sitnice  prave pometnju i zato je ovo jedna od najboljih numeroloških kombinacija.

Lični broj 5 sa ličnim brojem 6

Sudbinski vezani ali ipak retka kombinacija, nekako ova sudbinska veza u ovom životu ostane nedefinisana. Petica tu ima više krivice, nenamerno svojim načinom življenja povređuje svoju šesticu a ova opet ne može da ćuti, ne ostaje dužna. Poznato je da šestica ima gadan jezik a petica kratak fitilj, i kako petica nikada ili retko ima vremena da joj se posveti nastaje sve veći jaz između njih. Ako za ikoga važi ona da ne mogu jedno bez drugoga a da ne mogu ni zajedno, onda je to ovaj par. Oni se u životu stalno sastaju i rastaju jer se  vole. Mnogo je bolje da je muškarac šestica, on je spreman da trpi hirove i daje svojoj petici puno slobode. Razlog za to uglavnom leži u finansijama, muške šestice nisu neki radnici  za razliku od žena petica koje su vredne i pravi maheri da zarade. S druge strane, žene petice su kao zaražene šarmom svojih šestica i verne su im, kako i ne bi kad one u njima imaju i prijatelja i ljubavnika. Poslovna kombinacija nije dobra, petica u posao ulazi hladnokrvno a šestica je ipak neko kome je najviše stalo do ljudi. Na kraju se samo može reći da je ovo nešto što kada se desi, mora da se istrpi.

Lični broj  5 sa ličnim brojem 7

Kod zbira ličnih brojeva tri –  događa se ljubav. Svaki broj ima svoju duplu stranu, druga strana trojke može da da i razočaranje, kao što je ovde slučaj. Radi se o dva  broja koja jedno drugo  duhovno ispunjavaju i eto razloga za veliku zaljubljenost. To su vam oni parovi koji se u početku ne razdvajaju i koji stalno imaju jedno drugome nešto da kažu. Ali sedmica i njena zatvorenost i nervoza brzo izmore peticu. Petica je lukava i veliki manipulator i sa sedmicom radi šta hoće, prevodi je žednu preko vode i uvek izvuče korist. Sem zabavljanja i avanture, ništa drugo nije poželjno. Poslovno mogu sarađivati ali samo u okviru umetnosti ili nekog kreativnog projekta vezanog za društveno dobro. Klasičan ortakluk  će više dobra doneti petici nego sedmici.

Lični broj 5 sa ličnim brojem 8

Dobro za izbegavanje u svakom smislu jer ovde dolazi samo do problema. Osmice su harizmatične i vrlo  privlačne peticama. Nema  ozbiljnosti i dubine, detinjastim peticama nikako nisu potrebne neodgovorne osmice. Oboje su  i hladni tako da su, sem hemije, male šanse da to preraste u ljubav. Petice  umeju da izgube glavu za nijma ali ih osmice  vrlo brzo pročitaju i onda se igraju sa njima. Ako završe u braku, prvi deo života će im proći u velikim problemima. Uspeju li da se izbore sa njima čeka ih mirnija starost ali opet mogućnost raskida uvek negde visi u vazduhu. Dobro je što nema puno ovih kombinacija jer se već u vazduhu namirišu i vešto izbegavaju. Važi isto i za posao, on traži preciznost i disciplinu što je kod njih dvoje nemoguće, uvek ih prate veliki novčani gubici a jadna petica  uvek  bude kriva za sve.

Lični broj 5 sa ličnim brojem 9

Evo konačno veze koja se preporučuje petici, ali samo njoj. Devetka će o njoj voditi računa u svakom smislu, imaće petica pored nje sve, od pažnje do finansijske pomoći. Devetkama odgovara peticin smisao za humor a još više njena pamet. Ovo su najpre prijatelji, nikada jedno drugome ne mogu naneti zlo, čak i kada se rastaju. Nema puno privlačnosti među njima ali nije im ni dosadno. Oboje vole život, energični su i ne postoji ništa što zajednički ne mogu ostvariti. Devetka je vrlo otvorena i i iskrena mada ume da bude i tvrdoglava, petica  je ta koja muti vodu i koja je dosta hladnijeg  srca i glave. Najbolje funkcionišu u poslu, devetka će raditi više ali će nosilac ideja biti petica i ovakvi timovi u poslu su jedni od najuspešnijih.

Autor: Dragana Živković numerologija2@gmail.com

 

4 comments

  1. Evo me i ovde 🙂 Potpuno se slazem sa gore napisanim. Narocito za kombinaciju 5 i 6,ispada da je bilo dosta trpeljivosti,a ne u tolikoj meri,iako je neminovno….ni zajedno,ni jedno bez drugog,stalni rastanci i sastanci,i konstantan osecaj da cemo se opet sresti 🙂

  2. I samo jos da kazem da sam ja kao sestica imala vise hirove,a petica je isto toliko trpela….
    Dzivkovic,ako Vi pisete ove textove,svaka Vam cast na znanju 🙂

  3. Hvala Nesretna na pohvalama, ja pisem ove tekstove, sto je to tako cudno? nije to nikakvo znanje, samo visegodisnje posmatranje 😉 A ima i mnogo vise, samo sto nije sve za novine 🙂

  4. Ne,nije mi cudno,uopste,posto vidim da se vi oglasavate na komentarima,pretpostavila sam da vi pisete textove,nego sam ovako napisala za slucaj da jos neko pise,:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *