Home / Kafa sa tetkom / Sinastrija ličnog broja 3 sa ostalim brojevima
Sinastrija ličnog broja 3 sa ostalim brojevima

Sinastrija ličnog broja 3 sa ostalim brojevima

Kada su zaljubljene ne postoji ništa drugo sem voljene osobe, daju se više nego što treba i eto razočarenja. Najviše od svih brojeva žive za ljubav, ljudi ih vole ali to njima nije dovoljno. Stalno je kod njih prisutan osećaj ugroženosti, tako da ukoliko volite neku trojku znajte da će zauvek ostati kraj vas samo ako joj stalno pokazujete privrženost. Druga jako bitna stvar koje se treba držati kada je trojka u pitanju je poštovanje, ona jeste vesela i nasmejana ali ne znači da u njoj nema vrednosti. Trojka je najkreativniji broj i treba joj ukazati poštovanje i dati potrebnu slobodu da bi mogla da se ostvari. 

Lični broj 3  sa ličnim bojem 3

Jako dobra kombinacija samo što je retka. Oboma im je ljubav na prvom mestu što znači da će voleti i poštovati jedno drugo ceo život. Kada zbir ličnih brojeva, kao što je ovde, daje šesticu, onda par  najviše od svih ima šanse za  porodičnu sreću i blagostanje. Trojke su međusobno dobre jedna drugoj u ljubavi, u prijateljstvu i u poslu, one u pravom smislu reči “osećaju” jedna drugu. Šta ovde može biti veliki problem? Ko god im traži pomoć  trojke mu izlaze u susret. Trojke su jako čudne, one vam pomažu i kada im ne tražite pomoć, ako osete da imate problem tu su da ga reše umesto vas, čak i crnom neprijatelju. Ta pomoć je i moralna i materijalna pa se  u realnom životu često mogu videti primeri gde veze izmedju trojki pucaju zbog prijatelja, roditelja, braće, sestara i drugih. Mnogo se daju i troše na sve strane. Treba znati stati na vreme i prisetiti se da čovek valja drugima tek ako valja samom sebi.

Lični broj  3 sa ličnim brojem 4

Evo opet onog zloglasnog zbira sedam, znači da se sem telesnog zadovoljstva ništa drugo ne preporučuje. Na kraju ove veze oseća se iscrpljenost i velika praznina zbog nerazumevanja i ljubomore. Šta jedan optimista (trojka), može da traži pored rođenog pesimiste (četvorka)? Trojka voli da se opusti, i zašto što da ne, ponekad može malo i da se zabušava! To ne dolazi u obzir kod četvorke, prvo posao pa sve ostalo. Taj novac, lepo ga je imati, ali hajde malo da se potroši na luksuz i putovanja – razmišlja trojka. Teška vremena i još teže da se dođe do novca, nećemo ga trošiti na gluposti, razmišlja četvorka. Dugo nisam videla svoje prijatelje, isto tako znam da i mojima treba pomoć, ovih dana ću baš biti odsutna, razmišlja trojka. Neću uopšte da razmišljam gde je i zašto je nema i da li je ona stvarno kod prijatelja i svojih, izjeda crv četvorku. Moglo bi ovako unedogled da se navode primeri ali mislim da nema potrebe, dovoljno je još jednom podvući da ovu vezu treba zaobići. I da, ovde trojka sebe više daje i izvlači deblji kraj.

Lični boj 3 sa ličnim brojem 5

Njima nikada nije dosadno, puno emocija i mentalne razmene energije.  Petica je promenljiva i nestabilna ali se sa zadovoljstvom prepušta trojci da je vodi kroz život. Ovo su oni parovi koji su rado viđeni u svakom društvu a kuća  im je uvek puna prijatelja i dobrog raspoloženja. Jedina mana ovog para je vernost,  hoće oni malo zabave sa strane ali ipak ostaju jedno uz drugo. Isto tako, trojka  hoće da manipuliše peticom, pogotovo kod kombinacije ženske trojke i muške petice. Pravi je doživljaj  onda posmatrati, bude malo i smešno,  na kakve sve priče pada jadna petica. Poslovna kombinacija je poželjna, hoće ih tuđi novac i imaju naklonost zvaničnih ogana, samo pod uslovom da posao odrađuju pošteno. Prijateljstva su stabilna samo što i ovde trojka izvlači korist i bude po njenom. Na kraju kada bi podvukli, sve su ovo sitni problemi koji se vrlo lako daju prevazići pa se spoj ova dva broja u numerologiji toplo preporučuje.

Lični broj 3 sa ličnim brojem 6

Kako je ovde devetka u zbiru, ovo je u startu na neki način obeležena veza. Opet je na početku prisutna velika zaljubljenost, trojka je konačno našla partnera koji će sa zahvalnošću da posmatra svako njeno davanje, a šestici će jako da godi sva ona pažnja koju joj poklanja trojka. Zaljubljenost ne traje dugo i vremenom, dok se šestica uljuljkuje u sigurnost toplog doma trojci počinje da biva dosadno i još ako je trojka muškarac kome je vernost slabija strana, eto razloga za kraj, samo je pitanje do kojih granica šestica hoće da toleriše. Finansijski mogu lepo da sarađuju ali kako je u zbiru devetka, ne preporučuje se posao na duže staze.  Kao prijatelji mogu funkcionisati određeno vreme ali jedino ako je u pitanju provod i zabava, ne mogu se osloniti jedno na drugo.

Lični broj 3 sa ličnim brojem 7

Pršti na sve strane od energije ali kako je ovo jedinica u zbiru, nije ovo za ljubav, nema tu strasti.  Ima potencijala  samo za posao i druženje. Ova dva broja se izuzetno slažu na mentalnom nivou, sedmice koje su uvek pune naprednih ideja sa maštom i kreativnošću trojki su dobitna kombinacija. Jedini problem koji ovde trojka može da ima je sedmicina urođena nervoza koja tako često ume da joj zagorča dan, i njena zatvorenost koja čak i trojku može ostaviti bez teksta. Ali s vremenom trojka se navikne na to pa  druženje i  ortakluk mogu trajati  dugo i biti izuzetno uspešni.

Lični broj 3 sa ličnim brojem 8

Početak je najteži, nikako ne mogu da se dogovore i slože a stalno naleću jedno na drugo i hteli ne hteli moraju da sarađuju. Mora tako, ovo je sudbinska veza. Osmice imaju silovitu energiju i često znaju da oduvaju  trojke bez milosti ali trojke se uvek vraćaju. Trojke večito brinu o osmicama, vole ih, pomažu  i sve im praštaju.  Vremenom, i osmice shvate koliko su im trojke korisne i počinju da se vezuju i oslanjaju na njih. Ovo je jedina sudbinska veza koja se isplati na duže staze i u ljubavi i u prijateljstvu, a i u poslu. Za ovaj par se sa pravom kaže i piše u svim numerološkim udžbenicima da su rođeni jedno za drugo jer se to potvrdilo u praksi.

Lični broj 3 sa ličnim brojem 9

Tako je puno ljubavi izmedju ovo dvoje, trojka je devetkama večita razbibriga i inspiracija. Nema šestice na kraju ali  mislim da su trojkama devetke idealni partneri. Devetka ide napred, krči put pred sobom, suočava se sa svim nedaćama ali kada se okrene iza sebe i  vidi nasmejanu trojku koja je voli i nesebično daje svaki deo sebe, ništa joj više nije teško. Trojke obično skoro svi iskoriste ali ne i devetka. Devetka kao najmudriji broj može maksimalno na površinu izvući sve ono što je vredno kod trojke. Dok se god trojka drži devetke, ne može joj se naći ni jedna zamerka. Ovo je tim koji može opstati ceo život, dopunjavaju se u svim segmentima i zato je toplo preporučujem.

Autor: Dragana Živković numerologija2@gmail.com

 

13 comments

 1. Tekstovi su Vam divni, i uvek jedva cekam novi da izadje 🙂
  Htela bih Vas zamoliti da mi samo u par reci date kratko misljenje o mom i kodu mog bivseg decka, 371 i 494.
  Jako dugo smo bili u vezi,ali vec par meseci skoro da nemamo kontakta..mislite da ima sanse za pomirenjem ili smo se ovaj put definitvno razisli?
  Unapred zahvalna tuzna jedinica:(

 2. Bojana upravo sam vam odgovorla u postu o dvojkama. Vas bivsi decko ima malu tezu narav i nije neko ko ima visok prag tolerancije. Kazem vam ponovo, okrenite list i slobodno idite dalje 🙂

 3. Rado bih okrenula novi list,ali ga jos volim..i ne umem da prestanem da se nadam svo ovo vreme,jer sam mislila da cemo ostariti zajedno:(
  Pretpostavljam da su se njegove emocije promenile,cim me to savetujete..mislila sam da je ljubav jaca od svega;(
  Hvala Vam na odgovoru!

 4. Zamolio bih ako budete imali vremena da pogledate ova dva datuma,10.02.1978. i 28.12.1980.
  Moji bliski prijatelji,godinama bili u vezi a od pre Nove su se razisli.Nadam se da je samo privremeno!
  Pozdrav iz Kragujevca za Vas!

 5. A zasto ne olaksate onome od koga trazite tumacenje,cisto toliko da sami izracunate kodove? Mozete naci na net-u kako se racuna.

 6. Pana – ovo je ista kombinacija kao i ona prethodna – 775, ovo su veze koje kao sto vidite obiluju 7, a to je najnezgodniji broj u sinastriji. Ovde ima puno nezrelosti , puno nedorecenih stvari, mislim da se problemi nisu na vreme i nisu adekvatno resavali , zato je i doslo do kraja. Moj savet je da svako ide svojim putem, ova veza moze vremenom biti sve gora 🙁

 7. Moj savet, citajte malo licne brojeve koji su opisani, u prethodnim tekstovima , mozete na taj nacin dosta upoznati i sebe i druge 😉

 8. Htela bih Vas zamoliti za jos jedan odgovor,ako budete imali vremena za to..
  Znam da ste mi rekli da cu se tesko pomiriti sa svojim bivsim,da nismo dobar numeroloski spoj ali nasa ljubav je bila velika..i trajala je,uprkos svemu.
  Mozete li mi sto preciznije reci da li postoji sansa da se pojavio neko u njegovom zivotu za ovo vreme koliko nismo zajedno? Volela bih toliko da znam.
  Unapred veliko hvala!
  p.s. 371 i 474

 9. Bojana,evo ja cu Vam reci. Mislim da zaista se numeroloski ne moze reci da li ce se neko sada pojaviti u njegovom zivotu ili ne. Niko nije vidovit. Niste napisali ciji je kod,pa cu morati da kazem,ako je on 4 7 4,ovo mu nije povoljna godina,bolje da nista ne zapocinje,i ako zapocne,mozda nece potrajati.

 10. Ja se izvinjavam…ne moze biti 4 7 4,moze biti samo 4 7 2…

 11. Moja je greska u kucanju,njegov kod je 494 a moj 371.
  Znam da niko nije vidovit ali se moze videti u kakvoj je trenutno emotivnoj situaciji on sam,tj u kakvom je emotivnom stanju jer znam da je bio jako bzv.. Ali zbog nekih drugih stvari me zanimalo da li je moguce da se mozda nesto promenilo u njegovim emocijama prema meni,za ovih par meseci..to bih najvise volela da znam ;(
  Hvala na odgovoru!

 12. Razumem sve,ali nisam bas strucna da dajem takve odgovore,niti umem stvarno 🙁

 13. Da li mozete da mi kazete kakave su sanse za momka rodjenog 07.07.1984 (numeroloski kod 549)i mene koja sam rodjena 01.11.1988 (numeroloski kod 382)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*