osmi_mart3

Osmomartovski popust u agenciji Mojpoklon

Nedavno smo predstavile agenciju Mojpoklon koja će za vas i u vaše ime poklon koji ste odabrali u njihovoj galeriji, ili online, dostaviti na željenu adresu i uštedeti vam vreme, a istovremeno obradovati vama dragu osobu.

Povodom 8. marta, u galeriji će do 10. marta sve cene Mojpoklon artikala biti snižene 20%.

Osmomartovski asortiman sadrži sve što bi obradovalo jednu ženu, nakit, prirodne sapune, čokolade, deko kutije, satove, cvetne aranžmane, svećnjaki, maske, slike, minijature, keramiku, ikone, ramove za slike, figure, balone, svilene ešarpe, šalove, nesesere…

U zavisnosti od toga da li kupujete poklon za svoju devojku, suprugu, mamu ili koleginice na poslu, u galeriji će vam pomoći da odaberete pravi poklon i maštovito ga upakovati.

mojpoklon

Poklon možete kupiti u galeriji koja se nalazi na Voždovcu, u Voronješkoj ulici broj 4 , naručiti ga telefonom, fiksni – 3986 215 i mobilni – 063 369 649, ili mejlom office@mojpoklon.net. Osmog  marta, galerija će raditi  09 do 21,00 čas. Tog dana će svi kupci koji se pozovu na Tetku, odnosno oni koji naglase da su reklamu za osmomartovski popust pročitali na Tetki, a koji kupe poklon u vrednosti od 1.000,00 dinara, dobiti i poklon od agencije.

Autor najlepšeg stiha o ženama ostavljen kao komentar, dobiće od agencije na poklon ram za fotografiju.

Ne zaboravite, poklanjanje je umetnost, a umetnost poklanjanja čine misli i osećanja.

Iz agencije Mojpoklon vam poručuju – poštujte i volite žene osećanjima, razumevanjem, poštovanjem i ljubavlju, svakog dana u godini, svakog sata u danu, svakom rečju i pogledom, poklon neka samo bude dokaz svega toga.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *