Home / Kafa sa tetkom / Striptiz? I to je posao!
Striptiz? I to je posao!

Striptiz? I to je posao!

Sreća pa kod nas striptiz nije na spisku legalnih poslova, jer da jeste bilo bi sasvim normalno da vam iz Nacionalne službe za zapošlajvanje ponude da radite kao striptizeta.

Jedna Francuskinja stara 53 godine, koja je ostala bez posla, dobila je od francuske službe za zapošlajvanje dopis kojim su joj ponudili da radi kao toples striptizeta u noćnom klubu, za 12 eura po satu.

Od nje su tražili da poznaje tehnike striptiz plesa i ima osmišljenu koreografiju, a radno vreme bi joj bilo od 21 sat uveče do 5 sati ujutru, pet dana u nedelji.

Žena je nakon prvog šoka izjavila da bez obzira što je bez posla i što je prinuđena da radi da bi preživela, neke granice moraju da postoje, i da je ova ponuda uvreda za njene godine.

Portparol službe za zapošljavanje je izjavio da je pravno njihova ponuda potpuno ispravna, da oni kod ponuda ne prave razliku i ne diskriminišu žene po godinama, a da su pe slanja ponude uzeli u obzir da je ova žena izjavila da bi radila bilo koji posao u krugu od 30 kilometara od svoje kuće. Privatan klub u kome su joj ponudili posao se nalazi baš u tom krugu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*