Predstavljamo vam agenciju Mojpoklon i jednog od vas darujemo poklonom iznenađenja

Vreme u kome živimo i radimo je ono koje karakteriše brzina, i koliko god da smo brzi, vreme je postalo dragoceno, nešto što nam uvek nedostaje.

U tom manjku vremena  se nalaze naši važni datumi, dragi ljudi, rođendani i godišnjice, jubileji… Koliko smo puta samo zaboravili na neki od tih datuma i u poslednjem trenutku trčali da kupimo poklon ili odustajali i slali poruke izvinjenja. A izvinjenje nikada ne može zameniti naše prisustvo a ni poklon.

Zamislite sebe da očekujete nekog dragog gosta, koga ste obavestili nedeljama unapred da pripremate slavlje, i svoje razočarenje kada se ne pojavi. A odna zamislite sebe kako otvarate vrata i dobijate poklon od te iste osobe koja je bila sprečena, na službenom je putu, ili živi u nekom drugom gradu, a desilo se vreme kao što je ovih dana…

Misleći na to, jedna žena je pre sedam godina osnovala agenciju Mojpoklon koja se bavi aranžiranjem i isporukom poklona, kako u Beogradu, tako  na teritoriji cele Srbije  i u inostranstvu.

Ako ste zauzeti ili ste daleko, sprečeni na bilo koji način da lično uručite nekome poklon, tu je agencija Mojpoklon koja će to uraditi umesto vas.

Darovanje je vrsta umetnosti, u saradnji sa vama, agencija će osmisliti najbolji poklon za osobu koju darivate.

U zavisnosti da li se radi o dragoj osobi, rođacima, prijateljima, poslvnim partnerima, vaš poklon mogu biti pića, čokolade, voćne dekoracije, etno program, tompusi,  satovi, naliv pera, dugmad za košulju, igla za kravatu, patinirane mape, albumi, rokovnici, minijaturne slike, grafike, kutije za nakit, ručni satovi, poslovna galanterija, kozmetika, cvetne dekoracije koje su  uglavnom i aranžerska postavka svakog poklona.

Sve ono što predstavlja antikvitete, oružja, sablje, rogovi, knjige, slike, autentične mape, makete brodova, statue, satove, nakit,  je prilika da se pokloni nešto što je vredno i atraktivno.  Naravno, tu su i srpski antikviteti, oruđa, nošnja, jeleci, etno instrumenti.

Oprema za sportski ribolov, lov, golf, tenis, planinarenje, jedrenje, nešto  što predstavlja  interesovanje poklonoprimaoca takođe bi bio lep i prigodan poklon. Slika nekog našeg renomiranog slikara, slike poznatih slikara, vajarske figure takođe. Poklon mogu biti i  specijalizovane knjige ili knjige o Beogradu, Srbiji, na srpskom ili nekom drugom jeziku koja, po želji, može biti presvučena kožom ili nekim drugim prirodnim materijalom, sa inicijalima osobe kojoj se poklanja, ili nekom drugom posvetom.

Za kompanije koje žele da daruju svoje saradnike i klijente, moguće je pripremiti specijalne poklone sa logom komanije utisnutim na koži, ili mesinganoj pločici, zavisno od poklona.

Spektar mogućih poklona je širok, zavisno od onoga kome poklanjate, ili prilike, potrebno je samo da se obratite agenciji i u saradnji sa njima stvorite originalan poklon.


Kao posebnu ponudu, agencija ističe ručno pisane poruke, graviranje inicijala na čašama ili ime osobe, grb Srbije ili motive Beograda, naših crkava i manastira i drugih znamenitosti, ovo poslednje je najčešće deo etno poklona.

Preko agencije Mojpoklon, drage ljude možete iznenaditi i poklonima iznenađenja, ribicama u akvarijumima, psima i macama u korpama, ptica u kavezima, čak i iguanama.

Za bilo koju priliku, veridbe, venčanja, rođendane, diplomiranja, jubileje, dečije poklone i one koji su vezani za dobro poslovanje, agencija isporučuje i tematske večere, japanske, indjske kineske, tajlandske…

Vaše je samo da ih pozovete i obradujete neku osobu, a možda čak i prisustvujete isporuci poklona i uživate u osmehu drage osobe.

Ono u šta možete biti sigurni je da će vaš poklon biti originalno upakovan i aranžiran, i jedinstven.

Neke od aranžiranih poklona možete pogledati na sajtu agencije Mojpoklon gde se možete informisati i o cenama i uslovima naručivanja i isporuke.

Povodom Dana ljubavi, agencija Mojpoklon će darivati jednog čitatelja ili čitateljku poklonom iznenađenja.

A poklon će dobiti osoba koja, po izboru vlasnice, napiše najoriginalniju posvetu koja bi pratila neki poklon, za bilo koju priliku.

Svoje posvete upišite u polju za komentar, igru zatvaramo večeras u ponoć.

12 comments

 1. Ljubavi! Sveti Trifun se nekada slavio u nasoj porodici….rodi nam Danicu da obnovimo slavlje <3

 2. Za prvih devet neznih, smehom okupanih, zagrljajima cuvanih i ljubavlju obasjanih divnih godina…

 3. Tu Agenciju je osnovala jedna divna zena…majka..drug..
  Ona je shvatila da u ovim brzim i stresnim vremenima malo ko ima vremena da obilazi prodavnice i trazi poklone za svoje najmilije..Ona to radi vrhunski i profesionalno i verujte,(posto zivim na zapadu)FENOMENALNO..takve kreacije nisam ni ovde puno videla…Svima zelim za taj dan i sve ostale dane,
  puno,puno ljubavi i strpljenja…Pozzz svima a posebno tebi duso mila,koja usrecuje puno ljudi svojim divnim poklonima.

 4. Jedna neverovatno zanimljiva i originalna galerija sa mnogo zanimljivih poklona.Od srca je preporucujem svima onima koji zele da obraduju one koje vole.Pogledajte te divne,sa stilom uradjene poklone,romantične i prefinjene.Obozavam njihov nakit.

 5. Galerija je prelepa….Veliki izbor za svaciji ukus. Prepuna malih simbolicnih poklona, ali i prelepih korpi koje se prave i koje odisu svojom originalnoscu…Nisam mogla sata da izadjem iz radnje…Toplo preporucujem svima koji zele nekoga da usrece i obraduju…Pozz

 6. Sve reci hvale za galeriju „Moj poklon“…
  Hvala Bogu da imamo tako nesto…izrazis zelju i tu su ljubazne osobe da to pretoce u delo…

  U susret Danu Zaljubljenih i Svetom Trifunu slavi vinara…vino , ljubav , sve je to povezano,
  evo jedna lepa pesma od Jovana Ducica koju je posvetio zeni (zenama)

  Pesma ženi

  Ti si moj trenutak i moj sen
  i sjajna moja reč u šumu
  moj korak i bludnja
  i samo si lepota koliko si tajna
  i samo istina koliko si žudnja.
  Ostaj nedostižna, nema i daleka
  jer je san o sreći više nego sreća.
  Budi bespovratna, kao mladost.
  Neka tvoja sen i eho budu sve što seća.
  Srce ima povest u suzi što leva,
  u velikom bolu ljubav svoju metu.
  Istina je samo što duša prosneva.
  Poljubac je susret najlepši na svetu.
  Od mog priviđenja ti si cela tkana,
  tvoj plašt sunčani od mog sna ispreden.
  Ti beše misao moja očarana,
  simbol svih taština, porazan i leden.
  A ti ne postojiš, nit’ si postojala.
  Rođena u mojoj tišini i čami,
  na Suncu mog srca ti si samo sjala
  jer sve što ljubimo – stvorili smo sami.

 7. “Znaš već koliko volim gumene bombone…e pa, baš zbog toga što znaš – tebe volim još više! :-*”

 8. „Za svaku dobijenu i izgubljenu bitku do sada, za sve buduće zajedničke i lične izazove. Živeli!“

 9. Obzirom da slavimo svetog Trifuna , na prvom mestu, a sv Valentina smo „usvojili“ sa zapada, ja porucujem svakog februara – Veruj u ljubav ali u vinu je istina 🙂

 10. Po izboru agencije Mojpoklon, dobitnica poklona iznenađenja je Daniela, za poruku

  „Za svaku dobijenu i izgubljenu bitku do sada, za sve buduće zajedničke i lične izazove. Živeli!“

  Čestitamo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *