Zvezde nakon praznika

Uopšteni pogled ma zvezde nakon praznika.

Zabava sa dosta zbilje.

Ne zaboraviti da ne postoje ma dva ista čoveka p tko ni dva ista horoskopa.

Svaki horoskop je kao otisak prsta kod čoveka.

Ovan – Dolazak prvih radnih dana,  Ovnove čini osetljivima. Napetost se nakupila, jer je teško ne raditi ništa. Bez brige, to može dati sjajne ideje na poslu, inovacije koje će ubrzati rad. Isto tako, osoba koja je na visokom položaju, može početi da ih gleda drugim očima, kao  ljudsko biće. Od tog pogleda se, na trenutak, zaboravlja posao. Nakon posla je sve moguće… Prepustiti se.

Bik – On bi produžio praznike i odmor. Teško mu je da se pokrene, bio bi u društvu i dalje uživao. Ima emotivnu dilemu. Da li je osoba koju voli  njemu prijatelj, majka, ili voli svoj odraz u toj osobi? Neodoumica koja uznemirava pravo  iz stomaka. Bolje se suzdražati od naglih odluka, u ovom trenutku neće biti ispravne. Odložiti razgovor dok se nemir ne umiri.

Blizanac –  Za njih je umor u drugom planu. Seksulanost je i dalje prisutna. Avanturizam ne napušta telo i um. Neverovatna telesna i duhovna osetljivost na suprotni pol iznenađuje i njih same. Pojačana spretnost u svim segmentima. Unutrašnja snaga koja je potpomognuta čulima i mislima čini ih nezaustavljivim u svemu. Uživanje im je na pameti i to ih ubrzava u svemu.

Rak – U danima posle porodičnog okupljanja već je u akciji, u pripremana za novo,  razmišlja o novcu.  Iz nepoznatih razloga, raspoloženje je u padu. Teško je osmehnuti se. Cinizam izlazi iz duše i srca u spoljni svet. Zbunjuje i sebe i ljude oko sebe. Razgovor sa prijateljem će u mnogome pomoći. Verovati drugima kao sebi.

Lav – U ovim hladnim danima i oni postaju hladni i daleki. Obavljaju svakodnevne poslove kao roboti, bez energije. Teške odluke, koje ih čekaju po pitanju bračnih odnosa, ih čine depresivnima. Čini im se da su u bezizlanoj situaciji. Moguća i fizička bolest zbog tereta na duši. Nije još vreme za konačne odluke. Bolje je prepustiti ih drugome da se ne bi osećali krivima.

Device – Ovoga puta, imaju energije za još jedno slavlje. Neobično veseli, opušteni, pokazuju svoj talenat da zabave drustvo. Planirano trošenje je obavljeno, sve je kako treba, i osmeh je na licu. U danima posle slavlja im ništa nije teško. Ne bi bilo loše da krenu na kratak put, gde bi napunili baterije za naredne radne dane. Device iskoristite ovaj povoljan period!

Vaga – Imaju osećaj bespomoćnosti. Nemaju energije ni za svakodnevne aktivnosti. Osećaju se kao bolesni, izubijani… Prijateljstva postaju jedini izlaz u ovim danima. Sa njima se jedino mogu osećati dobro i nasmejati se. Što vise druženja da bi se ovaj period premostio kako ne bi ostavio traga na emotivni život.

Škorpija – U danima nakon slavlja i ponovnog uključivanja u svakodnevicu, škorpionska energija se budi i daje jedno saznanje više. Postaju svesni sebe i svojih kvaliteta. Više veruju sebi i takvi su prijemčiviji okruženju. Mirni, naizgled obični dani puni dobrog osećaja ispunjenosti. Dobro bi bilo da podele misli i pomognu i drugim ljudima.

Strelac – Uživaju u prvim danima rada. Nerviraju svojim optimizmom. Malo usporeniji zbog mnogo pričanja. Vrcave i intrigantne priče im trebaju, privlače ih. U svemu tome pripaziti da nehajno ne povrede nekoga bezobraznom upadicom. Malo povesti računa o svojim rečima.

Jarac –  Ulazak  u Novu godinu i prvi radni dani donose strah od neizvesnosti. Svakodnevica deluje crno i bez nade. Nepojmljivo im je vaganje u donošenju odluka. Najradije bi otišli iz svog radnog okruženja pre nego što im kažu da odu. Otvoriti se i pričati sa emotivnim partnerom ili prijateljem može doneti nenadano rešenje problema.

Vodolije – Posle praznika se nastavlja praznik. Posao se odrađuje najbolje, bez problema. Visoka koncetracija i oštroumnost  koje dovodi do uspešnog obavljanja svih obaveza. Ne zapostavljati prijatelje zbog mogućeg uspeha na poslu, da ne bi posle patili.

Ribe– Posle praznovanja se osećaju odlično. Nasmejani, optimistični, uživaju u radu. Prijateljski raspoloženi prema celom svetu. Sa svakom rečenicom kao da nazdravljaju životu, ljudima, svetu… Pripaziti se prevare od strane prijatelja koji se samo pretvarao da je prijatelj. Malo prisebniji pogled na osobe u najbližem prijateljskom okruženju, bi bio koristan.

Autor: Radica Milovanović

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *