Home / Kafa sa tetkom / Mr. Bricolage
Mr. Bricolage

Mr. Bricolage

Mr. Bricolage je relativno novo ime na na našem tržištu. Radi se o poznatam frnacuskom lancu hipermarketa, koji nudi asortiman robe po principu  – uradi sam.

Kompanija je veoma dobro pozicionirana na tržištu – uradi sam, po podacima sa Wikipedie  trenutno zauzima treće mesto u svetu u ovoj oblasti. Poseduje 780 prodavnica širom sveta, a u Srbiji je prisutna od decembra 2009. godine, kada je u Nišu otvoren prvi maloprodajni objekat. Sledeće godine je otvoren objekat u Novom Sadu, a oktobra 2011. godine otvoren je objekat i u Beogradu na 3.100 m2 u Bačvanskoj ulici (preko puta stadiona Obilić).

Nešto podataka o ponudi možete pronaći i na njihovoj internet stranici, ali samo osnovne stvari, pošto se stranica  veoma loše održava i sporo ažurira. Na primer, iako je 6. januar, do kada je trajala promotivna kampanja, prošao, još uvek nije postavljen novi katalog niti ima bilo kakvih informacija o eventualnom produžetku važenja promotivnih cena iz prethodnog kataloga.

Ponuda robe je prilično bogata i odgovara sloganu –  sve za Vaš dom i baštu.

Police po principu uradi sam, elementi za kupatilo, zavese, roletne i još mnogo toga možete pronaći u sasvim solidnoj ponudi.

Radno vreme je od ponedeljka do subote  08:30 – 21:00 čas a nedeljom 09:00 – 20:00 časova.

Autor: Dragana Amarilis

 

 

 

One comment

  1. zeleo bih da promenim roletne na prozorima,interesujeme da li imate drvenih roletni i koja je cena, da li moze da se naruce po dimenziji i da budu urolovane,znaci samo da se montiraju.UNAPRED ZAHVALAN SLOBODAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*