Gerijatrijska starleta

Proizvođač čuvene MAC kozmetike, za zaštitno lice svoje najnovije kolekcije šminke izabrao je Iris Apfel, njujoršku ikonu dizajna i mode, koja ima 90 godina.

Poznata po svom neobičnom stilu i ljubavi prema ogromnim okvirima za naočare, često je prozivaju da joj naočare podsećaju na tanjire, potpuno sede kose, Iris je sebe nazvala gerijatriskom starletom, ne priznajući godine i navodeći da su one samo broj.

Ranijih godina, Iris je govorila da živi ispred svog vremena, međutim, sada sve češće govori da živi u srednjem veku kad pogleda na šta liče mladi ljudi i javne ličnosti koji po njenom mišljenju izgledaju grozno.

Kolekcija šminke koju će Iris promovisati se karakteriše apsolutno istim i veoma jakim nijansama roze i crvene boje za karmine i lakove, i jakim zelenim i plavim senkama za oči, i namenjena je ženama starosti preko 60 godina.

Angažovanje ovako stare žene, koja i u ovim godinama neguje karakterističan stil, nikoga nije iznenadilo jer je MAC već imao iznenađujuće izbore za promociju svoje šminke među kojima je čak bila i Mis Pigi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *