Home / Kafa sa tetkom / Broševi su ponovo u modi
Broševi su ponovo u modi

Broševi su ponovo u modi

Broševi su uvek bili simbol elegancije i mnoge pozate žene su prepoznatljive po broševima koje nose. Ako se sećate, broševi koje je nosila Madlen Olbrajt su uvek izazivali pažnju jer se smatralo da svojim broševima prenosi razne poruke, pa su njen posao novinari nazivali diplomatijom broša i bili su u stanju da čekaju satima kako bi videli kakav broš nosi smatrajući da tako mogu znati rezultate diplomatskih pregovora pre nego što zvanično budu objavljeni.

Da biste brešem preneli neku poruku morali biste da se razumete u simbole i da imate veliku kolekciju, zato se oslonite samo na to da su broševi modni detalj koji će ove godine biti ponovo u modi.

Nakit odavno ne podrazumeva samo plemenite metale i drago kamenje, zato ako volite da se igrate iglom i koncem, možete same napraviti broševe od bilo kog materijala koristeći tračice i perlice i tako možete uvek biti originalne.

Ove godine će čak biti dozvoljeno da uz bilo kakvu odevnu kombinaciju nosite broševe napravljene od zihernadli na koje ste nanizale perlice, priveske, lance raznih dužina,  ili jednostavno uvezali šarene tračice, sve zavisno od toga šta ste obukle. Sa jednom zihernadlom i raznim detaljima, možete uvek imati nov i originalan broš, samo pustite mašti na volju.

Foto: arraffy

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*