Zlatne latice maka i ruže za sveže zimske dane

Dizajnerke nakita Zlatarne Celje predstavile nove modne trendove

Kada je reč o modi, pripadnice lepšeg pola uz niže temperature ne biraju samo topliju garderobu, već i svoj nakit prilagođavaju kalendaru. Modni trendovi za ovogodišnje hladne dane preporučuju zlatni nakit u boji zemlje i crvenkastim nijansama, koje se presijavaju na komadima u obliku cveća.

Nove kolekcije Zlatarne Celje- Poppy, Dahlia i Rose prate aktuelne trendove, uz dodatnu notu sofisticiranosti, koja će zadovoljiti i dame izuzetno prefinjenog ukusa. Kolekcije su dizajnirale čuvene slovenačke kreatorke nakita Zdenka Šamec i Olga Košica.

Zdenka Šamec potpisala je kolekcije Poppy i Dahlia, koje zrače neprolaznom elegancijom, dok će nakit Poppy oduševiti ljubitelje modnih trendova i impresionirati šarmom i razigranošću. Inspiracija za Poppy kolekciju su pupoljci maka, a nakit je posut cirkonima različitih boja.

O aktuelnostim u svetskoj industriji nakita, poznata slovenačka dizajnerka Zdenka Šamec rekla je:

»Ovogodišnji trendovi usmereni su na crvenu boju zlata i boju zemlje, što se i odražava u kolekciji Dahlia. Ona pažnju privlači sa tri boje prirodnog kamenja, izražavajući emocije osobe koja nosi nakit. Naranđžasti spasartit u crvenom zlatu naglašava karakter i moć, a crni spinel i beli topaz deluju mistično, senzualno i elegantno«, objašnjava dizajnerka Zdenka Šamec.

Dizajnerka modnog nakita Olga Košica, koja je potpisala kolekciju Rose, inspiraciju je pronašla u cveću, dominantnom modnom trendu svetskih pisti.

»Cvetne motive sa tekstila preneti su na dizajn nakita. Kolekcija isijava toplom crvenom bojom zlata i budi oduševljenje nad prirodom. Senzualan, moderan, a ujedno i večni motiv cveta ruže, oplemenjen plemenitim metalom, odražava večni simbol ljubavi«, opisuje kolekciju Olga Košica.

 

 

 

One comment

 1. slavko blagić

  privjesak je predivan, interseuje me da li bi dizajnerica ili proizvođač mogla-o dodati na isti sledeće:
  – stabbljiku sa dva listtića iz kojih bi sa jedne strane bio broj 3 a sa druge broj 8
  a iz kukice jedna minijaturna suza koja bi padala na ružu
  i poslednje gdje i kako se može saznati cijena jednog ovako napravljenog privjeska i gdje se isti može nabaviti
  hvala na razumijevanju i pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *