Image: luigi diamanti / FreeDigitalPhotos.net

Šta nam poručuju zvezde, kuda za doček Nove godine

Zvezde predlažu ovo, a vi sami odlučite gde ćete Novoj godini poželeti dobrodošlicu.

Ovan  – Ko njemu sme da predloži gde da ide na doček? On najbolje zna!

Njemu se i ne čeka. Ostao bi da radi jer ima još nezavršenog posla.  Ostao bi u kancelariji. Astro predlog za Ovnove je da u ludoj noći obuku najlepšu pidžamu koju imaju i dočekaju Novu godinu u krevetu.

Bik – Ko da ga izvuče iz kuće?

Najradije bi sedeo za prepunim stolom u papučama. Uživao u hrani i piću sa svojim najmilijima. Astro predlog za najluđu noć je restoran na najvišem spratu, odakle može da se vidi okolina. Najbolja usluga i hrana, da sva čula uživaju.

Blizanac  Ko da uđe u njegovu glavu u kojoj ima million ideja?

Ne zna ni sam gde bi otišao. Voleo bi da može da bude na svim mestima na koje je pozvan. Šetao bi cele noći od jednog do drugog mesta. Astro predlog je da  ostane kod kuće sa voljenom osobom i vodi ljubav cele noći!

Rak – Kako da ide negde iz tako lepo okićene kuće?

A sarma i pečenje? Vruće pečenje iz rerne je najslađe u ponoć. Za stolom mama, deca, cela porodica. Rak bi tako. Astro predlog je da tako i učine. Porodično okupljanje ih jedino čini srećnima.

Lav – Njemu da neko kaže gde će ići? Svašta!

Naravno da će sam odabrati najbolja i najskuplja mesta. On to zaslužuje. Drugačije ne sme da bude. Samo da šljašti! Astro predlog je put u inostranstvo. Doček Nove godine u drugoj državi. Spektakularan doček o kome posle može da priča!

Device – Kako da ide negde kada svuda vladaju virusi? <p><a href="http://www.freedigitalphotos.net/images/view_photog.php?photogid=151">Image: Suat Eman / FreeDigitalPhotos.net</a></p>

Ne vole gužve i nepoznata mesta. Užasavaju se da jedu kod drugih. Ne znaju koliko je to čisto, kako održvaju higijenu. Ostali bi kod kuće i radili nešto dok gledaju TV program. Astro predlog je isto takav. Sve drugo ne bi vredelo.

Vaga – Nedoumica šta obući?

Da može presvlačila bi se više puta u toku noći. Obožava da bude viđena i na lepim mestima. Uživa u prefinjenoj hrani, vinima.  Moraju imati partnera uvek, a posebno te noći. Astro predlog je restoran u centru grada. Sa otvorenim izlogom da moze da uživa u pogledu na sebe i odraz u staklu kao i pogledu na okićen grad. Uživanje u hrani i pogledu.

Škorpije – Kakve veze ima što je doček? One ionako žive noću.

Najradije bi ostali u krevetu i vodili ljubav cele noći. To je uživanje i oslobađanje. Ne bi ni palili svetlo. Gola tela u krevetu, vino i eto najluđeg dočeka.  Astro predlog je  put u inostranstvo, u toplije krajeve, gde bi čekali Novu godinu sa voljenom osobom, daleko od poznatih. Vođenje ljubavi se podrazumeva.

Strelac –  Gde da putujem?

Odlično što ima par slobodnih dana da može negde da otputuje. Radoznalost ih uvek vodi da negde idu i dožive drugačije ljude i običaje. Da svaki doček bude na drugom mestu.  Astro predlog je da ove godine ostanu u svom domu. Uživanje u hrani sa voljenom osobom je nesto novo u Novoj godini.

Jarac – Ko da troši toliko novca za doček, čemu to?

Uz skromnu trpezu, jer ne vidi razlog preterivanju, njima bi bilo najlepše. Ne mora da troši na garderobu, ogromne količine hrane. Najradije bi je dočekali sami.  Astro predlog je put na selo. Seoski turizam i doček Nove godine na tradicionalan način.

Vodolija – Stigao doček, već, kad pre?

Još jedan provod sa prijateljima. Pošto je najluđa noć, potrudiće se da izgleda ludo. Bojiće kosu u zeleno, obući će nešto šašavo, nije važno gde se ide samo da je sa prijateljima.  stro predlog je da napravi svemirsku žurku kod kuće. Neka sve bude srebrno i šljašteće i da gosti budu kostimirani u likove iz svemira.

Ribe – Prođe jos jedna godina, tugo!

Voleli bi da za doček budu sami. Da sreću i nesreću podele sa sobom i dobrim vinom. Muzika koja je odabrana da pogađa osećanja je njihova želja. Ili kafana u kojoj nema gužve.  Astro predlog je da u ludoj noći budu sa prijateljima na splavu ili nekoj kafani na reci, jezeru. Gužva im te noći neće smetati. Smejaće se i pevaće do jutra.

Gde god dočekali Novu godinu, želimo vam sreću i uspeh u životu i radu!

U zvezde gledala: Radica Milovanović

One comment

  1. Radičice, samo napred!
    Želim i Tebi i Tetki i svima, sve, ama baš sve najbolje u Novoj godini!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *