Hit zime – pamučne čarape

Nekada su hulahopke bile rezervisane za devojčice a prelazak sa njih na unihop čarape smatrale smo inicijacijom u svet odraslih žena i uglavnom smo ih oblačile pre nego što bismo stasale za nošenje svilenih unihop čarapa što je kod naših mama izazivalo zgražavanja.

Svilene čarape odavno više ne zauzimaju posebno mesto u garderobi žena, unazad nekoliko godina ustupaju mesto klasičnim hulahop čarapama od pamuka i vrlo često ćete videti ženu u maloj crnoj haljini koju je kombinovala sa čarapama gustog tkanja, nekada prosto nezamislivo.

Ove zime su hit čarape veselih boja, šarene koje asociraju na mladost  životnu radost, svetksa moda pokušava da kompenzuje tmurnu svakodnevicu izazvanu globalnom krizom, kako i govore dizajneri, sve je u službi dobrog raspoloženja.

Imajući u vidu da su šarene čarape uglavnom vrlo zahtevne i da ih je teško uklopiti u garderobu, ako volite da nosite ovakve čarape, ove zime se preporučuju žuta i tamno crvena, kao tople boje uz koje je lakše izabrati ostale delove garderobe.

Takođe se kao vrlo trendi stvar preporučuju dokolenice preko hulahopki, u kontrastnoj boji, čak i dokolenice preko helanki ili farmerki koje zbog toga moraju da budu vrlo uske.

Čarape preko farmerki su već proglašene vrhuncem trenda ove zime. Zato, ako volite da budete u trendu, samo napred, farmerke dopuštaju da se igrate bojama, koju god boju da izaberete, nećete promašiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *