Home / Kafa sa tetkom / Gigolo Joe za savršenu mušku guzu
Gigolo Joe za savršenu mušku guzu

Gigolo Joe za savršenu mušku guzu

Ženska modna industrija se odavno bavi proizvodnjom delova garderobe koji će prikriti nedostatke ženskog tela ili ga „doraditi“ tamo gde nešto nedostaje pa se tako  proizvode pojasevi koji treba da izravnaju stomak, čarape koje podužu zadnjicu i gomila proizvoda koji su uglavnom vrlo neugodni za nošenje.

Najverovatnije da ste bar jednom videle reklamu za onaj pojas koji navodno modeluje figuru i smanjuje je za dva broja a koji seže od kolena do ispod grudi. I sigurno je puno onih koji su taj pojas kupile nadajući se da će u njemu izgledati vitkije.

Naravno, bilo je pitanje dana kada će početi da se proizvodi nešto slično za muškarce.

Onako kako se reklamiraju proizvodi za žene – osećaćete se kao u svojoj koži, tako se sada reklamira donji veš za muškarce, kao revolucionarni pronalazak koji će izgled njihove guze dovesti do savršenstva.

Proizvođači ovog veša kažu da je nastao kao rezultat potreba muškaraca da se osećaju udobno i da imaju utisak da je njihova težina pravilno raspoređena!

Ove gaćice se proizvode u veličinama S. M. L i XL i od svake prosečne muške zadnjice će napraviti savršenu.

Cena ovih gaćica koje se nose nazive Batty, Gigolo Joe, Sonny, Leon, Sid… Kreće se od 32 do 39 eura. Naravno, najskuplje su Gigolo Joe.

One comment

  1. Kojeg je brenda,i gde moze kod nas da se kupi ovaj muski ves?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*