Vunene kape- korisni modni detalji

Kako dani postaju sve hladniji,  sve je teže ići ulicom bez kape. Iako će mnoge od vas pomisliti kako kapa služi samo da pokvari frizuru i da stvori svrabež na čelu, ipak kapa, posebno vunena, je nešto što može na veoma dobar način da obogati vaš zimski look, a pritom i  da vam “sačuva glavu”.

Vunene kape nisu stvorene juče, to su kape koje su stare bake davno plele, međutim danas postoji toliko vrsta, posebno industrijski stilizovanih, koje možete da uklopite uz sve što obučete.Osim što glavu čuva, kapa deluje veoma slatko i romantično u hladnim danima. Potražite različite dezene i boje jer ih ima zaista mnogo. Bele vunene kape su nežne i savršene za beo ten. Tu su i kape sa šljokicama, mašnicama, cvetovima, različitim radovima, rupičaste, gusto pletene, i mnogo drugih vrsta. Kapa postaje neizostavan zimski modni detalj koji, ako umete da nosite na pravi način, može da privuče mnogo pažnje.

Ukoliko volite girly look, tu je mnoštvo kapa sa medveđim ušima i slatkim očima, velikim kićankama, roze, ljubičaste i na prugice. Ako pratite sve modne trendove onda su najbolji izbor jednobojne kape koje padaju na teme sa nekoliko perlica ili sitnim šljokicama. Posebno su moderne velike kape koje mogu da se nakrive na različite strane i podsećaju na one stare umetničke kape.

U kom god obliku, ove kape će vas sačuvati od hladnoće i sigurno će postati vaš omiljeni zimski detalj bez koga nećete napuštati dom. Još ako imate nekoga poput bake, da vam isplete neku jedinstvenu, onakvu kakvu ste vi zamislili, još bolje.

Autor: Jovana Vukić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *