Home / Kafa sa tetkom / Skinite se gole i svaki problem će biti rešen
Skinite se gole i svaki problem će biti rešen

Skinite se gole i svaki problem će biti rešen

Slupale ste automobil svog muža?

Mora da ste se naježile i pomislile – ne dao bog, ne bih smela na oči da mu izađem. Ili ste jednostavno pomislile – dešava se. Šta ćete uraditi?

Pogledajte ovu reklamu, izaziva buru reakcija da je seksistička, da podstiče žene da probleme rešavaju telom i da promoviše stereotip da su žene vlasništvo muža što je u suprotnosti sa onim za šta se žene bore i šta su postigle zadnjih decenija.

 

Ako pomislite da je ovo obična reklama za donje rublje, i da Žizel Bundšen izgleda fantastično, razmislite šta se krije u pozadini:

auto vašeg muža nije i vaš auto, normalno, imovina se uvek vodi na muškarca,

on može da ga slupa, njegov je, i može normalno da dođe kući, sedne da ruča i kaže vam – slupao sam auto, vi ćete zabrinuto skočiti i pitati da nije slučajno povređen,

ali ako se vama to desi, da li će on brinuti da niste povređene ili ćete morati ovako da ga dočekate kako bi nekako preživeo nenadoknadiv gubitak zbog slupanog automobila.

Situacija je stvarno tragična, ali ako mu nagovestite da će biti seksa i podsetite ga kakvo fantastično telo imate, možda zaboravi da je automobil samo obična stvar i pređe na vas, drugu stvar koju poseduje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*