Šatiranje za 20 minuta

Ponuda farbi za kosu je veoma bogata na našem tržištu. Pitanje kvaliteta je diskutabilno. Jedan primer smo vam već naveli.

Danas vama Tetka predstavlja kolekciju Natural &Easy.

Jedna od mnogih u ponudi, reći ćete. E, pa nije tako. Ako pogledate donji desni ugao ove fotografije, malo bolje, videćete da se radi o tri nijanse, koje su spakovane u jedno pakovanje farbe. Kako, Tetka pojma nema, a iskreno i ne zanima je. Lično koristi baš ovu boju na slici i čak neki frizeri ne veruju da nije išla na šatiranje.

Da se razumemo, sa bojama iz ove kolekcije nećete dobiti šatiranu kosu sa izrazitim kontrastima, ali ćete imati, recimo plavu kosu, koja je lepo iznijansirana. Paleta boja u ponudi je sjajna, pogledati na sajtu, ali je snabdevenost tržišta prilično loša, tako da morate biti prilično uporne da pronađete svoju nijansu. Da li to ima veze sa tim da je distributer za naše tržište kompanija Henkel, koja ima svoj, već pomenuti brend, ostaje otvoreno pitanje.

Pogledajte sajt, odličan je i razmislite o ovoj varijanti.

Ponovljeno farbanje, na neki tajanstven način se nadovezuje na već postojeće nijanse, koje imate na kosi.

Par važnih napomena. Tetka je probala plave nijanse a videla smeđe. Nijanse kod smeđih tonova nisu tako uočljive, sem na suncu ili dobrom svetlu, ali lepo izgledaju.

Takođe, ako ste perfekcionista, uzmite 2 pakovanja, pošto boja ipak gubi na intenzitetu i može se desiti da poslednji delovi, koji farbate, ostanu tamniji.

Pokriva sede.

Sve u svemu, umesto da par sati provedete kod frizera, o novcu, koji ćete potrošiti nećemo ni da pričamo, imate opciju, koja zahteva 20-30 minuta vašeg vremena, u zavisnosti od nijanse, koju odaberete i po ceni od:

Lilly  28.10.2011 – 435 dinara

Ocena 1-10

Tetkina ocena:  9

 

Autor: Dragana Amarlis

 

One comment

  1. NAJBOLJE ISKUSTVO SAM IMALA SA KEUNE FARBOM ZA KOSOM PEPELJASTA 1517 ZAISTA KVALITETNA FARBA BOJA KAO SA UZORKA NORMALNO CENA NA 1 FARBU DVA HIDROGENA 1100DINARA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *