Home / Kafa sa tetkom / Ove jeseni trendi je biti „klasičan“
Ove jeseni trendi je biti „klasičan“

Ove jeseni trendi je biti „klasičan“

Iako je do sada bilo veoma popularno nositi slojevitu robu, ove jeseni stvar je nešto drugačija. Kako na modnim pistama tako i u našim buticima možete videti povratak jednostavnih krojeva koji ističu žensku lepotu i jednostavnost elegancije.

Ovakvi trendovi na neki način predstavljaju povratak mode ’50 i ’60 godina. To su uglavnom pantalone sa cigaret nogavicama, haljine sa jednostavnim krojem, suknje i bluze bez ikakvih dodatnih detalja na njima. Ovakvi jednostavni oblici doprinose mladalačkom duhu i ističu žensku eleganciju.

Koji god komad odeće da odaberete, a da je ovakvog kroja, uvek ćete biti u najboljem izdanju, bilo da idete na kafu sa prijateljicama, na posao ili važan sastanak. Ovakva odeća omogućava da lako kombinujete jesenje boje poput sive, bež i kesten. Ako idete na posao, dovoljno je da obučete bež haljinu sa dugim cigaret rukavima preko koje možete obući braon sako, eventualno neka ogrlica i klasične cipele u kombinaciji sa istom tašnom. Jednostavno, sa dozom elegancije.

Zara kolekcija za jesen

Uz ovakve klasične krojeve možete da nosite efektan nakit, poput velikih minđuša ili dugačkih ogrlica. Sitan nakit je takođe dobar jer doprinosi dodatnoj eleganciji- savršeno za romantičnu večeru. Ukoliko volite da budete jedinstvene i same sebi šijete odeću, ili nosite kod krojača, možete odabrati skoro svaki materijal i nećete pogrešiti.

S obzirom da ekstravagancija nije toliko popularna ove jeseni, odaberite haljinu u svojoj omiljenoj boji, kombinujte je sa različitim cipelama, torbama i nakitom.  Ono što je najvažnije, ovakva garderoba je pogodna za svaku ženu koja traži nešto u čemu će izgledti i osećati se lepo. Budite jednostavne, lepe i uživajte u vašoj ženstvenosti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*