Blogerke na šampanjcu kod Tifanija

Urbana legenda kaže da se savremena žena rodila  onog trenutka kada je Odri Hepbern sa pecivom u jednoj, i kafom u drugoj ruci, posle noćnog provoda, zastala ispred izloga prodavnice nakita Tiffany. Od tog trenutka do danas, prošlo je pedeset godina, u ljubavi žene prema nakitu se nije promenilo ništa, a Tiffany nakit i dalje izaziva uzdahe asocirajući na glamur i visoku modu.

U subotu, 29. oktobra 2011. godine,  neke druge devojke su uzdisale nad komadima nakita Tiffani u blještavom prostoru Zlatare Stefanović 1886, koja se nalazi u TC Ušće,  odazvavši se pozivu Petra Stefanovića da prisustvuju promociji nove kolekcije ovog nakita, kao i nakita iz kolekcije Piligrim.

Da ste se tog trenutka našli u na istom mestu, prisustvovali biste neumornom isprobavanju prstenja, narukvica i ogrlica i videli kako se uz šampanjac druže srpske modne blogerke, obučene malo drugačije nego Odri Hepbern, ali jednako zanimljivo.

Vanja Milićević, Jelena Karakaš, Ivanka Rendulić, Anastasija Milojević, Marina Arnaut, Jovana Radojičić, Branislava Antović, Aleksandra Stančić, Jovana Bovan, Jelena Glišić

Sinoć je u Zlatari Stefanović 1886 predstavljen nakit za jesen-zimu 2011/2012 iz srebrne Tiffani kolekcije i najnovija kolekcija nakita Pilgrim, danskog brenda poznatog po tome što ide u korak sa modom.

Približavaju se praznici, ako želite da obradujete sebe ili druge, prošetajte do Zlatare Stefanović i uz pomoć ljubaznog i strpljivog osoblja izaberite komad nakita koji će vam najviše odgovarati, ili kojim ćete obradovati dragu osobu.

Ako se nečemu može dodeliti čista desetka, onda je to sinoćni događaj, za opušteno druženje, malu priču o nakitu, mestu na kome su se prvi put na nečiji poziv okupile srpske blogerke, atmosferu, ukusno uređen prostor, i naravno kompletnu organizaciju tokom koje su blogerke isprobavale nakit i pile šampanjac, a vrhunac večeri bio je poklon, komad nakita, koji je dobila svaka blogerka.

Poklon Zlatare Stefanović

Veče dostojno scene iz nekog Holivudskog filma.

 

4 comments

  1. PREDIVNO
    Uvek ste bili ekstra zato i trajete,kad hocu lepo dodjem kod vas radujem se sti nosim vas nakit.

  2. vece je bilo savrseno! ljudi iz Zlatare Stefanovic su se potrudili da tako bude i hvala im na svemu. stvarno sjajno! uzivali smo u svom tom sjaju predivnog nakita. isprobavanju, biranju…A poklonima su nas skroz odusevili! 🙂

  3. nakit je fantastican, a bilo je fenomenalno, svaka im cast!:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *