Nosiljka za pse

Do skoro su svi mislili da poznata razmažena naslednica Paris Hilton toliko dokona i ne zna šta će sa novcem pa nosi svoju čivavu u posebno dizajniranoj torbi. Međutim, pojavila se posebna nosiljka koja predstavlja dodatni luksuz kako za lenje kućne ljubimce, tako i za njihove vlasnike. Ovaj  „dodatak“ liči na one nosiljke u kojima nosite bebu. Pas slobodno i komforno visi, a vaše ruke su slobodne.

Ovu nosiljku dizajnirao je Britanac Šenon Bič, ljubitelj pasa koji kaže da je stvorio ovaj komad po preporuci veterinara koji mu je rekao da je male pse najbolje nositi tako što će se obuhvatiti ispod nogu, još bolje ako vise.

„Ovo je odlična prilika za one ljude koji se bave biciklizmom,planirnarenjem ili nekim sličnim sportom a žele da povedu svog malog psa sa sobom. Ovo je takođe dobro za hendikepirane i stare pse koji ne mogu da hodaju dugo. U ekstremnim uslovima kiše i snega, nosaljka će držati vašeg psa suvog i čistog.“ – objašnjava Šenon.

Ovaj neobičan komad košta 37 dolara i može se kupiti u četiri različite veličine i boje, ali ga još uvek nema kod nas. Nosiljka može da nosi pse teške čak do 10 kilograma.

 

Izvor: dailymail.co.uk

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *