Ko u ovoj kući nosi brkove

  Brkovi su oduvek smatrani znakom zrelosti i označavali su neprikosnoven autoritet pa nije čudo što je pitanje – Ko u ovoj kući nosi brkove? – decenijama služilo za ućutkivanje bez mnogo reči. Ko nosi brkove taj ima pravo glasa, ko ne nosi mora da poštuje onoga ko ih nosi.

Sa pojavom metroseksualaca brkovi su izašli iz mode da bi se ponovo vratili, ali ovog puta kao ženski modni detalj, a oni koji diktiraju modne trendove kažu da je to zahvaljujući najpoželjnijim glumcima današnjice među kojima su Džoni Dep, Bred Pit i Džordž Kluni kojima isti neodoljivo stoje.

Brkovi su trend ove jeseni!

Nosiće se na minđušama, na prstenju umesto dragog kamenja i na ogrlicama, obavezno preko košulje ili jakne. „Ogrlice brkovi“ se proizvode u nekoliko boja, a mogu se kupiti u kompletu od tri boje, crnoj, zlatnooj i srebrnoj, tako da možete da ih prilagođavate garderobi.

Pošto trendovi uglavnom teže tome da zavladaju svim sferama, brkovi su se već pojavili kao print na čarapama, majicama i donjem vešu. A kako su poslednjih godina u modi tematske žurke i sedeljke, možete za svoje drugarice da napravite tematsku sedeljku na kojoj ćete nositi brkove a  piće služiti uz ovakve slamčice.

I naravno, ne zaboravite da ogovarate one koje najviše volite, to je trend već nekoliko godina. Pa javite kako ste se provele.

One comment

  1. Molim Vas da mi kazete gde se mogu naci ove slamcice sa brkovima?! Odusevljena sam time i to je odlicna ideja za tematske zurke… 😉 Hvala unapred…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *