Ja sam kao Valis Simpson

Kada se pojavila na ovogodišnjem 68. Venecijanskom filmskom festivalu, Madona je izazvala dosta interesovanja svojim vidljivo izbeljenim tenom i savršenom figurom koju održava rigoroznim fizičkim vežbama i strogom makrobiotskom ishranom. Iako ima već 53 godine, Madona izgleda prilično mladoliko, ali naglašava  da je za njen mladalački izgleda zaslužna Kabala koja joj pomaže da održava svoju unutrašnju lepotu.

Poznata kao ljubitelj inovativnih kozmetičkih tretmana koji uključuju i tretmane placentom, na sumnje da se podvrgla estetskoj hirurgiji odgovara  da je veliki protivnik plastične hirurgije i da joj se ne sviđa ideja da „ide pod nož“.

Madona je stigla u Veneciju da bi van takmičarske selekcije predstavila svoj film „W.E.“, priču o jednoj od najvećih ljubavi u istoriji između dva puta razvedene Valis Simpson i kralja Edvarda VIII koji je zbog ovog braka abdicirao 1936. godine.

Iako je ova ljubavna priča poznata po tome da je Edvarda koštala krune, Madona je sagledava iz drugog ugla, kako je i koliko ta ljubav koštala Valis koja je, navodno, svojevremeno izjavila da je kralj iskoristio da bi pobegao iz svog zatvora samo da bi je zatvorio u svoj.

Pevačica je izjavila da su je obojica bivših muževa, glumac Šon Pen i ražiser Gaj Riči, podržali u naporima da snimi ovaj film, i da se identifikuje sa Valis Simpson zato što životi slavnih ličnosti svode samo na „isečke iz njihovih života“.

Fotoreporterima je pozirala u crno beloj haljini, sa krstićem oko vrata, njenim zaštitnim znakom još od početka karijere.

One comment

  1. užasavam se ovih babetina, lijepe žene muškarci ne vide , pred ovakvim akrepima kleče.valis, gala,mira,draga mašin.i još puno njih znam . znam jednoga koji ima 54 god. kada smo mu rekli da mu je žena ispod svakog nivoa počeo je da plače. pa i ona žaklina kenedi imala je oči kao riba, bila je zlo, novac ,novaC BEZ EMOCIJA,MA GADE MI SE OVE P…….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *